©2022 Evan Agostini

Η θαυμάστρια της Taylor Swift από το Louisville που έγινε viral ως… Blanket Girl

Η δημιουργική μεταμφίεση της θαυμάστριας της Taylor Swift σε συναυλία διασκεδάζει το Twitter.

Viral βίντεο: Θαυμάστρια της Taylor Swift εμφανίζεται στη συναυλία με κουβέρτα και γυαλιά ηλίου, αφού δήλωσε άρρωστη στη δουλειά της για να μπορέσει να παρευρεθεί.

Το κορίτσι της κουβέρτας και η Taylor Swift

Οι θαυμαστές της Taylor Swift, γνωστοί ως Swifties, συνεχίζουν να επιδεικνύουν εξαιρετική αφοσίωση όταν πρόκειται να παρακολουθήσουν τις συναυλίες της ποπ σταρ.

Η εν εξελίξει περιοδεία Eras της Swift έχει προσελκύσει fans από παντού, με αναφορές για ενθουσιώδεις θαυμαστές που ταξίδεψαν μεγάλες αποστάσεις για να πάρουν μια γεύση από την εμπειρία. Πρόσφατα, ένα βίντεο μιας θαυμάστριας που παρακολούθησε τη συναυλία της Taylor Swift στο Σινσινάτι έγινε viral, παρουσιάζοντας την έξυπνη μεταμφίεσή της με μια κουβέρτα και γυαλιά ηλίου.

Η συναυλία της 33χρονης σούπερ σταρ στο Σινσινάτι αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στα ήδη εντυπωσιακά κέρδη της, τα οποία έχουν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια από την παγκόσμια περιοδεία της. Η εν λόγω θαυμάστρια αποκάλυψε ότι είχε πάρει ρεπό από τη δουλειά της, προσποιούμενη ασθένεια, για να μπορέσει να παρακολουθήσει την εκδήλωση στο στάδιο και να μπει επίσης στην ουρά για τα εμπορεύματα, εξηγώντας έτσι τη μυστική της αμφίεση.

Να πούμε βέβαια, ότι το γεγονός πως η αμφίεσή της έγινε viral, ίσως θέσει σε "κίνδυνο" το ψέμα της και ας ελπίσουμε η κουβέρτα όντως να τη βοηθήσει.

1688468119089-801865450-blanket-girl-taylor-swift.jpg

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Local 12, η θαυμάστρια και οι σύντροφοί της είχαν ταξιδέψει από το Λούισβιλ, υπομένοντας μια μεγάλη διαδρομή για να φτάσουν στον χώρο. Είχαν φτάσει ήδη από τις 2:45 το πρωί για να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους. Όταν ρωτήθηκε για την αφοσίωσή της, η θαυμάστρια απάντησε με χιούμορ: "Αυτό είναι πολύ αληθινό. Παραλίγο να ονομάσω το μεσαίο όνομα της κόρης μου Taylor".

Το βίντεο που καταγράφει τη μοναδική μεταμφίεση της θαυμάστριας και την αφοσίωσή της να βιώσει τη συναυλία της Taylor Swift κέρδισε γρήγορα έδαφος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες του Twitter να το βρίσκουν άκρως διασκεδαστικό. Πολλοί χρήστες το θεώρησαν ως μία από τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές που έχουν καταγραφεί στην τηλεόραση.

Καθώς η προσμονή αυξάνεται για τις επερχόμενες κυκλοφορίες της Taylor Swift, όπως η επαναηχογραφημένη έκδοση του άλμπουμ της "Speak Now" που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου, οι θαυμαστές εικάζουν ότι η πολυαναμενόμενη έκδοση του "Reputation" της Taylor μπορεί να ακολουθήσει, δεδομένης της χρονολογικής σειράς των επαναηχογραφήσεων.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved