Tetris σε σχήμα κοτομπουκιάς είναι πραγματικότητα και κανονικότατα playable

Τα McDonald’s της Κίνας γιορτάζουν τα 40 χρόνια των McNugget’s και έφτιαξαν Tetris σε σχήμα κοτομπουκιάς.

Πού αλλού; Στην Κίνα. Τα McDonald’s της Κίνας γιορτάζουν τα 40 χρόνια των McNugget’s και έφτιαξαν Tetris σε σχήμα κοτομπουκιάς.

Tetris για να παίξεις, αλλά να θες και να φας

Σε μια αναπάντεχη ανατροπή που έχει ξεσηκώσει τους λάτρεις του fast food και των παιχνιδιών, η McDonald's ξεκίνησε έναν ιδιότυπο εορτασμό για την 40ή επέτειο των εμβληματικών chicken nuggets.

Για να τιμήσουν αυτό το ορόσημο, τα McDonald’s της Κίνας κυκλοφόρησαν μια περιορισμένη έκδοση φορητής συσκευής παιχνιδιών σε σχήμα που μοιάζει με τα αγαπημένα τους chicken nuggets, και έρχεται με μια ευχάριστη έκπληξη - παίζει Tetris!

Όπως εντοπίστηκε από το Retro Dodo, η νέα συσκευή παιχνιδιών nugget της McDonald's κυκλοφόρησε στις 24 Μαΐου στην Κίνα με κόστος 30 κινεζικά γιουάν ή περίπου 4,25 δολάρια ΗΠΑ. Σύμφωνα με όσους έχουν πάρει στα χέρια τους ένα από αυτά τα περίεργα πράγματα, η συσκευή έρχεται σε ένα κουτί με θέμα τα McNuggets και περιλαμβάνει μια τσάντα McDonald's για τη φορητή συσκευή.

Η ίδια η συσκευή έχει το έξυπνο σχήμα ενός κοτομπουκιού και διαθέτει κουμπιά με βέλη που επιτρέπουν στους παίκτες να μετακινούν τα κομμάτια του Tetris αριστερά και δεξιά, καθώς και να τα ρίχνουν πιο γρήγορα. Επιπλέον, υπάρχει ένα κουμπί περιστροφής, αν και επιτρέπει την περιστροφή μόνο προς μία κατεύθυνση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή δεν διαθέτει τη λειτουργία "save" που συνήθως συναντάται στις σύγχρονες θύρες του Tetris.

Οι αρχικές εικασίες αφορούσαν την επίσημη αδειοδότηση του ονόματος Tetris για αυτή τη συσκευή. Ωστόσο, οι μεταγενέστερες εικόνες που μοιράστηκαν όσοι αγόρασαν το gadget επιβεβαιώνουν ότι η McDonald's εξασφάλισε τα δικαιώματα χρήσης του εμπορικού σήματος Tetris. Το παιχνίδι εμφανίζει σε περίοπτη θέση το λογότυπο της McDonald's στη γωνία της οθόνης, υποδεικνύοντας μια εξουσιοδοτημένη συνεργασία και όχι μια κατάφωρη αντιγραφή.

Δυστυχώς για τους ανυπόμονους οπαδούς σε όλο τον κόσμο, αυτή η ιδιόμορφη συσκευή παιχνιδιών φαίνεται να είναι αποκλειστικά για την Κίνα, χωρίς να υπάρχουν τρέχοντα σχέδια για διεθνή διαθεσιμότητα. Αυτή η περιορισμένη διανομή έχει αφήσει πολλούς λάτρεις απογοητευμένους, οι οποίοι θα ήθελαν να προσθέσουν τη συσκευή παιχνιδιών nugget στη συλλογή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες που βρέθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της McDonald's στην Κίνα, θα παραχθούν μόνο 400.000 μονάδες, γεγονός που ενισχύει περαιτέρω την αποκλειστικότητά της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved