©2023 Evan Agostini

Ο Post Malone πλέον έχει την πιο σπάνια κάρτα Magic the Gathering - Τη χρυσοπλήρωσε κιόλας

Ο Post Malone χάλασε εκατομμύρια για την πιο σπάνια κάρτα Magic The Gathering και έγινε χαρούμενος και αυτός και ο παίκτης που την πούλησε.

Ο Post Malone έκανε κίνηση ματ: Όχι ακριβώς γιατί πρόκειται για Magic The Gathering και όχι σκάκι.

Λίγο περισσότερο από έναν μήνα μετά τη γνωστοποίηση της ύπαρξής της, η The One Ring, μια μοναδική κάρτα του Magic: The Gathering που είναι η πιο σπάνια όλων των εποχών - αγοράστηκε από τον ράπερ, τραγουδιστή και παραγωγό Post Malone.

One does not simply... buy the One Ring, αλλά ο Post Malone το έκανε

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok (και σε άλλο social media), ο Malone φαίνεται μαζί με τον μέχρι πρότινος ανώνυμο ιδιοκτήτη της κάρτας - που τώρα προσδιορίζεται ως Brook Trafton - να εξετάζουν με ενθουσιασμό την κάρτα.

"Ναι, θα την πάρω", δήλωσε ο Post Malone, ο οποίος είναι γνωστός για τη φλογερή και βαθύτατη αγάπη του για το Magic: The Gathering.

Ο Trafton αγκαλιάζει τον Malone και καταχαίρεται με την πώληση, ενώ στα σχόλια όλοι χειροκροτούν που η κάρτα πήγε σε κάποιον που όντως παίζει MTG. Ένας εκπρόσωπος του Trafton επιβεβαίωσε στο Polygon ότι η κάρτα πωλήθηκε για 2 εκατομμύρια δολάρια.

Ο πρώην ιδιοκτήτης επιθυμούσε να πουλήσει την κάρτα απευθείας σε έναν άλλο παίκτη και συλλέκτη MGT - μια κοινότητα στην οποία ανήκει ως γνωστόν ο Malone.

"Όταν βρήκα το One Ring, το πρώτο πρόσωπο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ο Post Malone", σχολίασε ο Trafton. "Παίζω MTG από τότε που ήμουν παιδί και προφανώς θα ήταν καταπληκτικό να κρατήσω αυτή την κάρτα. Αλλά για έναν τύπο σαν εμένα, το να μπορώ να την πουλήσω είναι κάτι που αλλάζει τη ζωή μου. Απλά ήλπιζα πραγματικά ότι θα πήγαινε σε κάποιον που θα την εκτιμούσε όσο κι εγώ.

Είναι όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η συνάντηση με τον Post Malone και η αγορά της κάρτας One Ring από εμένα είναι κυριολεκτικά μια στιγμή βγαλμένη από παραμύθι. Post Malone, Magic: The Gathering, αλλάξατε τη ζωή μου. Τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν σε ανθρώπους σαν εμένα, υποθέτω ότι είναι μαγεία. Είμαι για πάντα ευγνώμων."

One card to rule them all

Η κάρτα One Ring είναι μέρος της κάρτας The Lord of the Rings του Magic: Tales of Middle-earth. Αν και υπάρχουν και άλλα αντίγραφα του One Ring μέσα στο σετ, ο εκδότης Wizards of the Coast δημιούργησε επίσης ένα μοναδικό, σειριακό, μοναδικό αντίγραφο, καλυμμένο με χρυσό φύλλο και χαραγμένο με την αυθεντική επιγραφή Elvish Black Speech, για να αντικατοπτρίζει τη μοναδική φύση του δαχτυλιδιού μέσα στην ιστορία του Tolkien. Η κάρτα πιστοποιήθηκε από την εταιρεία αξιολόγησης PSA, η οποία την βαθμολόγησε με βαθμό 9 Mint.

Όπως σημειώνει και το The Verge, η One Ring κάρτα, μπορεί να είναι όμορφη και σπάνια, αλλά ως μαγική κάρτα δεν είναι και τόσο ισχυρή. Σου δίνει τη δυνατότητα να τραβήξεις πολλές κάρτες (πάντα καλό στα card games) και με τους σωστούς συνδυασμούς, προστατεύει από damage. Ωστόσο, είναι σχετικά εύκολο να ανατραπεί.

https://www.instagram.com/reel/CvP1ZVNgSXv/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved