Θυμάσαι το Σε Βλέπω; Έρχεται η 10η ταινία Saw και έχει και ανατριχιαστικό trailer

Ένα από τα πιο γνωστά θρίλερ τρόμου επιστρέφει με την 10η προσθήκη του. Ετοιμάσου για το Saw X.

Ο Jigsaw αναζητά τη διεστραμμένη δικαιοσύνη: Η δέκατη προσθήκη στο franchise του Saw Franchise υπόσχεται αγωνία και ανατριχίλες.

Saw X με νέα θανάσιμα παζλ και παγίδες

Ο διαβόητος δολοφόνος Jigsaw, John Kramer, τον οποίο υποδύεται ο Tobin Bell, επιστρέφει στη δράση στην επερχόμενη ταινία "Saw X".

Η Lionsgate και η Twisted Pictures μόλις κυκλοφόρησαν ένα νέο ανατριχιαστικό trailer που στοιχειώνει και τρομάζει. Η ταινία διαδραματίζεται μεταξύ των γεγονότων του I και του II, όπου ο John Kramer (Jigsaw) ταξιδεύει στο Μεξικό, για μια "θαυματουργή" θεραπεία που θα τον γιατρεύσει από τον καρκίνο του, που πλέον βρίσκεται σε τελικό στάδιο. Γρήγορα μαθαίνει όμως πως όλη αυτή η επιχείρηση είναι απάτη. "Από όλους τους ανθρώπους για να εξαπατήσεις, διάλεξες τον John Kramer;" ακούγεται να λέει μια φωνή στο trailer.

Πώς ένας 14χρονος από fan-made βίντεο Spider-Man, κατέληξε να φτιάχνει animated σκηνές στο Hollywood

"Έχω ακόμα πολλή δουλειά να κάνω", δηλώνει ο χαρακτήρας του Bell καθώς επιστρέφει στους διεστραμμένους τρόπους του, έτοιμος να αποδώσει τη δική του μορφή δικαιοσύνης σε όσους τον αδίκησαν.

Με τις χαρακτηριστικές ύπουλες και διαταραγμένες παγίδες του Jigsaw, τα πράγματα αντιστρέφονται εναντίον των απατεώνων που τον εξαπάτησαν. Καθένας από αυτούς θα αντιμετωπίσει τώρα την απόλυτη πρόκληση, καθώς ο Jigsaw δηλώνει ψυχρά: "Ήρθε η ώρα να παίξουμε ένα παιχνίδι. Όλοι σας προσποιηθήκατε ότι με θεραπεύσατε, αλλά αυτό που έχω σχεδιάσει για τον καθένα σας είναι πολύ αληθινό".

Το "Saw X" υπόσχεται να είναι ένα συγκλονιστικό τρενάκι της αγωνίας και του τρόμου, με τον σκηνοθέτη Kevin Greutert, γνωστό για τη δουλειά του στα VI και Saw 3D, στο τιμόνι. Αν και ο χαρακτήρας του βρήκε το τέλος του στο "Saw III", η ταινία βρίσκει τρόπο να φέρει τον Jigsaw πίσω για έναν ακόμη γύρο τρόμου.

Μαζί με τον Bell στο cast είναι οι Synnøve Macody Lund, Steven Brand, Michael Beach, Renata Vaca, Paulette Hernandez και Octavio Hinojosa.

Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 29 Σεπτεμβρίου και οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή του Tobin Bell στον εμβληματικό ρόλο που είχε υποδυθεί στο "Saw" του 2004.

saw-x-poster.jpg

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved