Το spin-off του The Boys έχει trailer και όλα όσα θέλαμε: υπερβολή, τρόμο και εφήβους

Το πρώτο trailer για το spin-off του The Boys είναι όσο υπερβολικό θα θέλαμε.

Το Amazon Prime Video κυκλοφόρησε ένα αιματηρό και εκρηκτικό νέο teaser trailer για το επερχόμενο spin-off της σειράς The Boys, Gen V.

Jaz Sinclair, Chance Perdomo και Lizze Broadway πρωταγωνιστούν στην πρώτη ματιά του Prime Video για το "Gen V", το επερχόμενο spin-off της κωμικής gore σειράς υπερηρώων "The Boys".

The Boys αλλά για Gen Z

Το νέο teaser trailer δείχνει την ξεκαρδιστική και ενίοτε αιματηρή ζωή των μαθητών του σχολείου μόνο για υπερήρωες, Godolkin University.

Με τίτλο "Gen V", η σειρά διαδραματίζεται στο σύμπαν του "The Boys" και παρακολουθεί μια νέα ομάδα νεαρών "supes" (άτομα με ειδικές δυνάμεις) καθώς εγγράφονται στο Godolkin που ελέγχεται από την Vought, όπου μαθαίνουν να τελειοποιούν τις ικανότητές τους και διαμορφώνονται από την Vought για να γίνουν η επόμενη γενιά υπερηρώων.

Το εκρηκτικό teaser μας δίνει μια πρώτη ματιά στο βασικό cast και τις δυνάμεις τους. Βλέπουμε επίσης αρκετά γνωστά πρόσωπα από το "The Boys" να εμφανίζονται, αν και προς το παρόν δεν είναι σαφές πόσο θα εμφανιστούν ή τι ρόλο θα έχουν.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της σειράς, οι μαθητές του Godolkin "θα δοκιμάσουν τα σωματικά και ηθικά τους όρια, διεκδικώντας την πολυπόθητη πρώτη θέση του σχολείου. Γρήγορα μαθαίνουν ότι η φιλοδοξία συνοδεύεται από θυσίες και ότι η διαφορά μεταξύ σωστού και λάθους δεν είναι τόσο ξεκάθαρη όσο πίστευαν κάποτε. Όταν τα σκοτεινά μυστικά του πανεπιστημίου έρχονται στο φως, οι μαθητές πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με το τι είδους ήρωες πρόκειται να γίνουν".

Το reboot του Byker Grove μπορεί να γίνει η απάντηση της Βρετανίας στο Euphoria

Στο "Gen V" πρωταγωνιστούν επίσης οι Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas και Marco Pigossi. Στη σειρά θα εμφανιστούν και οι Clancy Brown και Jason Ritter, ενώ οι Jessie T. Usher, Claudia Doumit, Colby Minifie και P.J. Byrne που θα επαναλάβουν τους ρόλους τους από το "The Boys". Οι Michele Fazekas και Tara Butters είναι οι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς.

Το Gen V θα κάνει το ντεμπούτο του στο Amazon Prime Video στις 23 Σεπτεμβρίου με τα τρία πρώτα επεισόδια. Τα υπόλοιπα πέντε θα προβάλλονται εβδομαδιαία μέχρι την προβολή του φινάλε της σεζόν στις 3 Νοεμβρίου.

https://www.instagram.com/reel/CtZdOuLJxwv/

Ενώ η πρώτη σεζόν του Gen V υποτίθεται ότι θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια των γεγονότων της τέταρτης σεζόν του "The Boys", ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved