Πώς ένας 14χρονος από fan-made βίντεο Spider-Man, κατέληξε να φτιάχνει animated σκηνές στο Hollywood

Οι δημιουργοί του Spider-verse εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ από τον 14χρονο που έφτιαξε ένα Lego trailer, που τελικά τον προσέλαβαν.

Ο Preston Mutanga, ένας 14χρονος, έφτιαξε μόνος του το trailer της ταινίας "Spider-Man: Across the Spider-Verse" σε στυλ LEGO, με αποτέλεσμα ο Phil Lord και ο Chris Miller να επικοινωνήσουν μαζί του και να του προσφέρουν την ευκαιρία να δουλέψει σε μια σκηνή για την ταινία.

Μια Χολιγουντιανή ιστορία

Ο έφηβος Preston Mutanga από το Τορόντο, με τις ικανότητες του στα LEGO animation, βρέθηκε στο προσκήνιο, καθώς εξασφάλισε ρόλο ως animator στην πολυαναμενόμενη ταινία "Spider-Man: Across the Spider-Verse".

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, το αξιοσημείωτο ταλέντο του Mutanga τράβηξε την προσοχή των παραγωγών της ταινίας, Chris Lord και Phil Miller, αφού αναδημιούργησε το trailer της νέας ταινίας Spider-Man της ταινίας χρησιμοποιώντας τουβλάκια LEGO.

Το ταξίδι του Mutanga ξεκίνησε όταν ανέβασε το LEGO remake του trailer του "Across the Spider-Verse" στο Twitter, κερδίζοντας γρήγορα τον θαυμασμό των Lord και Miller, γνωστών για τη δουλειά τους στο "The LEGO Movie". Οι σκηνοθέτες εντυπωσιάστηκαν από το ταλέντο του και αναγνώρισαν τη δυνατότητα συμβολής του στην επερχόμενη ταινία.

Το δίδυμο, μαζί με την ομάδα τους, εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ που επικοινώνησε με τον Mutanga, ανακαλύπτοντας ότι είχε ξεκινήσει το ταξίδι του στο animation αφότου ο πατέρας του τον εισήγαγε στο 3D λογισμικό Blender. Ο έφηβος τελειοποίησε τις δεξιότητές του παρακολουθώντας σεμινάρια στο YouTube, αναπτύσσοντας ένα εντυπωσιακό επίπεδο δεξιοτήτων.

Δουλεύοντας εξ αποστάσεως από το Τορόντο, ο Mutanga αφιέρωσε αρκετές εβδομάδες στο animation μιας σεκάνς LEGO για το "Across the Spider-Verse". Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, συναντήθηκε τακτικά με τον Phil Miller μέσω βιντεοκλήσεων για να λάβει σχόλια και καθοδήγηση, μαθαίνοντας το πολύτιμο μάθημα της επανάληψης και τη μεταμορφωτική φύση του feedback.

Δείτε το εντυπωσιακό trailer!

Το "Spider-Man: Across the Spider-Verse" βγήκε στους κινηματογράφους την 1η Ιουνίου και η ενώ περιμέναμε να είναι καλό, η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να είναι τόσο καλό.

Σε μια νέα συναρπαστική συνέχεια του έπους Spider-Verse, ο Miles Morale επιστρέφει στη δράση, έτοιμος να κατακτήσει το Μπρούκλιν. Αλλά αυτήν τη φορά, περιπλέκεται σε μια περιπέτεια που τον εκτοξεύει σε όλο το multiverse, όπου θα βρει όχι μόνο την Gwen Stacy, αλλά και μια νέα, δυναμική και σίγουρα ποικιλόμορφη ομάδα αραχνανθρώπων.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse είναι όλα όσα θέλουμε και όλα όσα δεν ξέραμε ότι θέλουμε

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved