Από την πατρότητα στα pixel: Οι 6 φοβεροί και τρομεροί μπαμπάδες του gaming που δεν χορταίνουμε

Για τη Γιορτή του Πατέρα, θυμόμαστε τους καλύτερους videogame μπαμπάδες που αγαπάμε (και που αγαπάμε να παίζουμε).

Η Γιορτή του Πατέρα ήρθε και μαζί της, ήρθε και η ώρα να θυμηθούμε τους (όχι και τόσο) αφανείς ήρωες του gaming: τους αγαπημένους μπαμπάδες των βιντεοπαιχνιδιών που έχουν γοητεύσει gamers σε όλο τον κόσμο.

Πατεράδες που όχι μόνο έχουν ξεκινήσει επικές αποστολές και έχουν πολεμήσει τρομερούς εχθρούς, αλλά έχουν επίσης επιδείξει την ακλόνητη αγάπη και αφοσίωσή τους στα παιδιά τους.

Οι 6 καλύτεροι μπαμπάδες βιντεοπαιχνιδιών

Joel - The Last of Us

Ο Joel έγινε μπαμπάς δύο φορές. Κάθε φορά θα προτιμάει την κόρη του από την ίδια του ζωή, κάθε φορά δεν θα λογαριάζει τίποτα και κανέναν για να την προστατεύσει, θα αδιαφορεί για τη μοίρα του, γιατί ξέρει ότι το πεπρωμένο του, η αποστολή του είναι να κρατήσει την κόρη του ασφαλή. Δεν είναι τέλειος, αλλά κάθε φορά κάνει αυτό που νομίζει ότι είναι καλύτερο για εκείνη.

Kratos - God of War

Μπορεί ο Kratos να δυσκολεύεται να συνδεθεί συναισθηματικά με τον γιο του, αλλά θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τον Atreus και θα προσπαθήσει σίγουρα πολύ για να τον καταλάβει και να τον καθοδηγήσει.

Geralt of Rivia - The Witcher

Βιολογικός μπαμπάς δεν είναι (δεν μπορεί να γίνει κιόλας), αλλά σίγουρα είναι ο πατέρας της Ciri και θα φτάσει μέχρι την άκρη της γης για να την βρει και θα υπερβεί κάθε εμπόδιο για να την κρατήσει ασφαλή.

Rost - Horizon Zero Dawn

Ο Rost μεγάλωσε την Aloy, την εκπαίδευσε να γίνει κυνηγός και πολεμίστρια, την έμαθε να επιβιώνει, της έδωσε τα πάντα. Προστάτης και με ήθος, ευγενής, έξυπνος και πιστός.

Bayek - Assassin's Creed: Origins

Δεν τον είδαμε τόσο πολύ ως μπαμπά, αλλά είδαμε όλο το ταξίδι του που βασίστηκε στην αγάπη για τον γιο του και τον πόνο του όταν τον έχασε. Ο Bayek χάνει τον γιο του πολύ νωρίς στο Origins και το γεγονός πως του ξεριζώθηκε τόσο βίαια ο ρόλος του πατέρα, τον έβαλε σε μια ιστορία εκδίκησης, που κατέληξε να είναι η αρχή όλων των Assassins.

Big Daddy - Bioshock

Εντάξει, οι Big Daddies δεν είναι μπαμπάδες ακριβώς. Στον υποβρύχιο κόσμο του Rapture όμως, ο δεσμός μεταξύ ενός Big Daddy και μιας Little Sister, είναι τόσο έντονος όσο και η σχέση πατέρα-κόρης. Οι Big Daddies, βαριά θωρακισμένοι και άγρια προστατευτικοί, είναι γενετικά σχεδιασμένοι να προστατεύουν τις Little Sisters τους με κάθε κόστος. Αν πειράξει κανείς Little Sister, το γιγαντιαίο τρυπάνι τους καλό θα ήταν να μην τον βρει.

dadsteen_IG.jpg

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved