Sony

Το multiplayer The Last of Us δεν φάνηκε στο PlayStation Showcase και ξέρουμε γιατί

H απουσία του mutliplayer του The Last of Us από το PlayStation Showcase δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη.

Γιατί το The Last Of Us Multiplayer δεν έδωσε το παρών στο PlayStation Showcase; Η Naughty Dog δεν το άφησε ασχολίαστο και εξήγησε πολύ απλά γιατί: Δεν είναι έτοιμο.

Naughty Dog: Το πολυαναμενόμενο Last of Us Multiplayer Game καθυστερεί για περαιτέρω ανάπτυξη

Η πολυαναμενόμενη multiplayer βερσιόν της Naughty Dog για το The Last of Us απουσίαζε από το πρόσφατο PlayStation Showcase. Ωστόσο, το στούντιο παρείχε εξήγησε μέσα από τα social media ότι το παιχνίδι, που θα είναι συνέχειας συνέχεια του Factions του πρώτου μέρους, χρειάζεται περισσότερο χρόνο ανάπτυξης πριν παρουσιάσουν στο κοινό.

Leak: Το The Lord of the Rings: Gollum έπαθε αυτό που κανένας τίτλος δεν θέλει να πάθει

Το multiplayer αρχικά προοριζόταν να κυκλοφορήσει ως μέρος του The Last of Us Part II του 2020, αλλά διαχωρίστηκε τελικά από την καμπάνια και αποτέλεσε το δικό του κομμάτι πριν από την κυκλοφορία.

"Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς ανυπομονούσατε να μάθετε περισσότερα για το multiplayer του The Last of Us", είπε η εταιρεία σε δήλωσή της. "Είμαστε απίστευτα περήφανοι για τη δουλειά που έχει κάνει το στούντιό μας μέχρι στιγμής, αλλά καθώς η ανάπτυξη συνεχίζεται, συνειδητοποιήσαμε ότι το καλύτερο για το παιχνίδι είναι να του δώσουμε περισσότερο χρόνο."

"Η ομάδα μας θα συνεχίσει να εργάζεται πάνω στο έργο, καθώς και στα άλλα παιχνίδια που αναπτύσσουμε, συμπεριλαμβανομένου ενός ολοκαίνουργιου single-player- ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα σύντομα. Είμαστε ευγνώμονες στη φανταστική μας κοινότητα για την υποστήριξή σας - σας ευχαριστούμε για το πάθος σας για τα παιχνίδια μας, αυτό συνεχίζει να μας οδηγεί".

https://www.instagram.com/p/Cst3xyVPPNF

Μετά από αυτή την ανακοίνωση, το Bloomberg δημοσίευσε μια αναφορά που ρίχνει φως στην τρέχουσα κατάσταση του project. Σύμφωνα με πηγές, η Sony, η μητρική εταιρεία της Naughty Dog, έχει επιβραδύνει την ανάπτυξη του παιχνιδιού για να επιτρέψει στο στούντιο να επανεκτιμήσει την ποιότητα και τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά του. Ενώ μια μικρή εξειδικευμένη ομάδα συνεχίζει να εργάζεται στο παιχνίδι, αρκετά μέλη έχουν μετατεθεί προσωρινά σε άλλα project της εταιρείας.

Ετοιμάσου να δεις τον Nicolas Cage ως… Nicolas Cage στο Dead by Daylight

Η Sony ζήτησε τη γνώμη της Bungie για να το multiplayer του The Last of us

Είναι ενδιαφέρον ότι η Sony αναζήτησε εξωτερική βοήθεια για να αξιολογήσει τα παιχνίδια που αναπτύσσονται σε όλα τα στούντιο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσεγγίστηκε η εταιρεία ανάπτυξης του Destiny 2, η Bungie, η οποία ανήκει στη Sony, για τις απόψεις της. Η Bungie έθεσε ερωτήματα σχετικά με την ικανότητα του multiplayer να διατηρήσει τη μακροπρόθεσμη δέσμευση και να λειτουργήσει ως ένας επιτυχημένος live-service τίτλος. Αυτές οι ανησυχίες πιθανότατα συνέβαλαν στην απόφαση να βελτιωθούν περαιτέρω και να ενισχυθούν τα features και τα mechanics του παιχνιδιού.

Παρόλο που ως fans δεν έχουμε δει ακόμα κάτι νέο σχετικά με το The Last of Us εδώ και χρόνια, παρ' όλα αυτά δεν έχουμε μείνει με άδεια χέρια. Η ομώνυμη σειρά HBO που μετέφερε το πρώτο Part του franchise, ήταν μια λαχταριστή προσθήκη, που όχι μόνο τίμησε το πηγαίο της υλικό, αλλά και πρόσθεσε όλα όσα χρειαζόμασταν για να εμβαθύνουμε περισσότερο στον κόσμο και τους χαρακτήρες του TLOU.

Αν και η παραγωγή της δεύτερης σεζόν έχει ανασταλεί λόγω της απεργίας των σεναριογράφων στο Χόλιγουντ, η προσμονή για τη συνέχεια της τηλεοπτικής προσαρμογής παραμένει… τεράστια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved