Αν σου άρεσαν τα spells στο Hogwarts Legacy τότε δες και αυτά τα 4 games

Αν λάτρεψες όπως και εμείς το Hogwarts Legacy και θες κι άλλη μαγεία, τότε σου έχουμε σίγουρες προτάσεις.

Ο κόσμος του Harry Potter μας μάγεψε με τα βιβλία του, μας μάγεψε με τις ταινίες του και φέτος μας μάγεψε και με το παιχνίδι του.

Μεγάλος κόσμος (δεν θα χορτάσουμε ποτέ το γεγονός ότι μπορείς να εξερευνήσεις όλο μα όλο το Hogwarts) που δεν χορταίνεις να εξερευνάς. Φανταστικά πλάσματα, απολαυστικά rides με το σκουπόξυλο ή τον ιππόγρυπά σου, μονομαχίες με συμμαθητές, το Hogwarts Legacy ήταν σίγουρα ένα από τα φετινά videogames που απολαύσαμε.

https://www.instagram.com/p/CFZ_r3RJqtt

Μπορεί βέβαια να είσαι περισσότερο του fighting system, αλλά αν λάτρεψες και εσύ τα spells που cast-αρες για να νικήσεις τα περίεργα πλάσματα, τους αρρωστημένους κακούς και τα trolls, τότε σίγουρα πρέπει να ρίξεις μια ματιά και σε αυτά τα τρία παιχνίδια. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Που και να το έχεις κάνει δηλαδή, ποτέ δεν είναι αρκετά τα re-runs.

Τέσσερα παιχνίδια αν θες να συνδυάσεις ξύλο με μαγεία

Pillars of Eternity

Το παιχνίδι με ένα από τα μεγαλύτερα crowdfunding που έγιναν ποτέ. Ένα RPG με πλούσια αφήγηση, λίγο περίπλοκο leveling system, αλλά με στρατηγικές μάχες και καθηλωτικό χτίσιμο του κόσμου.

Elden Ring

Το action RPG της FromSoftware (που έβγαλε η Bandai Namco) μπορείς να το παίξεις παντού εκτός από Switch: PS, PC, XBOX. Προκλητικά combats, one hit one kill επιθέσεις, αλλά και ξόρκια που μπορούν να σε κάνουν να απολαμβάνεις φουλ τις δυνάμεις σου και να προσαρμόζονται στον χαρακτήρα που έχεις φτιάξει.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Ένα από τα πιο απολαυστικά gameplay, ένα από τα πιο γνωστά (και δικαίως) παιχνίδια της Bethesda. To magic σύστημα είναι πολύ ευέλικτο και γι' αυτό σου δίνει την ευκαιρία να προσαρμόσεις το στυλ του παιχνιδιού σου όπως θες. Και με 34 ώρες παιχνιδιού, σίγουρα κάτι θα βρεις που να σε τραβήξει.

The Witcher 3: Wild Hunt

Ένα από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια που έχουν βγει ποτέ και ευτυχώς μπορείς να το παίξεις οπουδήποτε πλέον. Μπορεί να έχει βγει από το 2015, αλλά στέκεται σήμερα τόσο εύκολα απέναντι σε άλλους RPG τίτλους, γιατί έχει το πιο απολαυστικά γεμάτο (και η άλλη λέξη με τα περισσότερα α) combat και skill system, μαζί με τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες και σίγουρα με πολύ αγαπημένους χαρακτήρες. Όσες φορές και να το παίξεις, το τρίτο Witcher δεν χορταίνεται ποτέ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved