Ο Loki επιστρέφει και όχι μόνο έχει trailer, αλλά και ένα αμφιλεγόμενο comeback

Το τρέιλερ της 2ης σεζόν του 'Loki' φέρνει στο επίκεντρο το ταξίδι στον χρόνο και κάποιον που δεν περιμέναμε.

Το Disney+ κυκλοφόρησε τρέιλερ της 2ης σεζόν της σειράς "Loki", η οποία θα φέρει κάτι που περιμέναμε: το ταξίδι στον χρόνο. Το θέμα βέβαια είναι ότι θα φέρει και κάποιον που δεν περιμέναμε καθόλου.Τουλάχιστον όχι τώρα.

Ο Loki, το time travel και ο villain που δεν περιμέναμε

Το πολυαναμενόμενο πρώτο trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς "Loki" των Marvel Studios κυκλοφόρησε και υπόσχεται μια συναρπαστική συνέχεια της περιπέτειας του αγαπημένου σκανταλιάρη θεού που ταξιδεύει στο χρόνο.

Στη σειρά, η οποία αποτελεί την πρώτη live-action σειρά του MCU που λαμβάνει δεύτερη σεζόν, θα επιστρέψουν ο Tom Hiddleston ως ο σκανδαλιάρης Loki και ο Owen Wilson ως ο πράκτορας Mobius M. Mobius της Αρχής Μεταβολής του Χρόνου (TVA). Στο cast θα συμμετάσχουν ο βραβευμένος με Όσκαρ Ke Huy Quan του "Everything Everywhere All At Once" και ο Rafael Casal του "Blindspotting".

Εκτός από τα ταξίδια στον χρόνο που περιμέναμε, αυτό που δεν περιμέναμε να δούμε είναι η επιστροφή του Jonathan Majors στον ρόλο του Kang, ενός από τους ανταγωνιστές του MCU. Σύμφωνα με αναφορές, ο χαρακτήρας του Majors θα εμφανιστεί περίπου στα μισά επεισόδια, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο πολυπλοκότητας και ίντριγκας στην ιστορία.

Ο λόγος που δεν περιμέναμε η Disney να πάρει τόσο ξεκάθαρη θέση τόσο σύντομα, είναι γιατί λίγο μετά την κυκλοφορία της τρίτης ταινίας "Ant-Man" όπου έκανε την εισαγωγή του ως ο νέος βασικός villain μετά τον Thanos, ξέσπασε ένα σκάνδαλο που αφορά τον ηθοποιό. Πιο συγκεκριμένα, εκκρεμούν κατηγορίες κακοποίησες εναντίον του, οι οποίες ακόμα δεν έχουν επαληθευθεί. Εκτός από το γεγονός λόγω φόβου ακύρωσης, το πρακτορείο του τον έδιωξε, ωστόσο η Disney (μαμά εταιρεία της Marvel) δεν είχε σχολιάσει επί του θέματος, ούτε είχε προβεί σε απολύσεις. Μέχρι τώρα.

Τη δεύτερη σεζόν του Loki υπογράφει ο σεναριογράφος Eric Martin και διαθέτει μια ταλαντούχα ομάδα σκηνοθετών, όπως οι Justin Benson, Aaron Moorhead, Dan Deleeuw και Kasra Farahani.

Ο επερχόμενος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 6 Οκτωβρίου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved