Έκανε ο Tom Holland πέρασμα από το Euphoria; Το TikTok τα... βγάζει όλα στη φόρα

Ευχόμασταν ο ηθοποιός να κάνει σύντομη εμφάνιση στην hit σειρά εδώ και μήνες – έγινε επιτέλους η ευχή μας πραγματικότητα;

Δύο πρόσφατα γεγονότα έχουν κάνει τους θαυμαστές της σειράς να πιστεύουν ότι ο Tom Holland έκανε ήδη το ντεμπούτο του στο σύμπαν του Euphoria: ένα viral TikTok και ένα σύντομο σχόλιο από τον ίδιο τον Tom.

Αν χρησιμοποιείς TikTok, τότε πιθανότατα έπεσες πάνω στο βίντεο της @itsolivia, στο οποίο βλέπουμε τη φιγούρα του Tom σε μια από τις πιο πρόσφατες σκηνές της σειράς από τη θεατρική παράσταση της Lexi (στο 7ο επεισόδιο το οποίο κυκλοφόρησε στις 21 Φεβρουαρίου). «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ!;», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,4 εκατομμύρια προβολές.

Κάποιοι αστειεύτηκαν ότι η Zendaya βοήθησε τον Tom να μπει ως κομπάρσος στη σειρά, ενώ άλλοι σημείωσαν ότι το screenshot είναι μια φωτοσοπαρισμένη φωτογραφία στην οποία πρόσθεσαν τον Τom. Αυτό λοιπόν μας πηγαίνει στο hint number two.

Μέχρι τώρα, ξέρουμε ότι ο Tom επισκέφτηκε το πλατό του Euphoria πολλές φορές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν και οι θαυμαστές ισχυρίστηκαν ότι τον εντόπισαν σε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια. Γνωρίζουμε επίσης ότι θέλει πραγματικά να κάνει ένα cameo, κάτι που η Zendaya και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς θα ήθελαν επίσης πολύ. Έτσι λοιπόν, σε μια συνέντευξή του, η οποία κυκλοφόρησε στις 22 Φεβρουαρίου, ο Tom μπορεί να άφησε να εννοηθεί ότι το cameo έχει ήδη συμβεί.

holland1.jpg

Tom Holland θα μας λείψεις! Η ξαφνική απόφαση που πήρε για την καριέρα του

H δήλωση του Tom

Όταν ρωτήθηκε σε ποια τηλεοπτική σειρά, από το παρελθόν ή το παρόν, θα ήθελε να παίξει ως guest star, ο Tom δεν δίστασε να επιλέξει την επιτυχημένη σειρά του HBO. «Θα ήμουν στο Euphoria. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Euphoria. Λατρεύω τη σειρά και λατρεύω τη δεύτερη σεζόν. Πήγαινα πολύ εκεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και πραγματικά το απόλαυσα», δήλωσε ο star. «Θα ήθελα πολύ να γίνω guest star ή κομπάρσος. Ή ίσως έγινα ήδη και απλά δεν το ξέρεις».

Προσπαθεί εδώ να μας πει κάτι ο Tom ή είναι η ιδέα μας; Να μια καλή δικαιολογία να ξαναδούμε ολόκληρη τη 2η σεζόν.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @euphoria

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved