Χειροκροτάμε - Η Gigi και η Bella Hadid δώρισαν τα κέρδη τους από το Fashion Week στην Ουκρανία

Συγχαρητήρια στις αδελφές Hadid! Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα!

Η Gigi Hadid και πολλά άλλα μοντέλα παίρνουν θέση για να στηρίξουν τον λαό της Ουκρανίας. Τα μοντέλα αποφάσισαν να δωρίσουν τα κέρδη τους από τον μήνα της μόδας σε οργανισμούς που υποστηρίζουν τη χώρα κατά τη διάρκεια της ρωσικής εισβολής.

Οι δύο αδελφές ακολουθούν το παράδειγμα του διάσημου μοντέλου Mica Argañaraz από την Αργεντινή, η οποία μοιράστηκε στα Stories της στο Instagram ότι ένιωθε «πολύ περίεργα να περπατάει σε επιδείξεις μόδας γνωρίζοντας ότι συμβαίνει πόλεμος στην ίδια ήπειρο». H Mica δήλωσε πως θα δωρίσει τα κέρδη της και προέτρεψε τις συναδέλφους της να κάνουν το ίδιο.

https://www.instagram.com/p/Camzxr4sTi7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H δήλωση της Gigi

Η Gigi φαίνεται να εμπνεύστηκε από τη Mica. «Έχοντας ένα καθορισμένο πρόγραμμα για τον Fashion Month, οι συνάδελφοί μου κι εγώ συχνά παρουσιάζουμε νέες κολεξιόν κατά τη διάρκεια καταστροφικών και τραυματικών στιγμών της ιστορίας. Δεν έχουμε τον έλεγχο του προγράμματός μας, αλλά θα θέλαμε να περπατήσουμε για κάποιον λόγο», έγραψε στο Instagram.

gigihadid2.jpg

H Gigi Hadid έχει κρυφό λογαριασμό στο TikTok! Τι αποκάλυψε για τα social media της



«Ακολουθώντας τα βήματα της φίλης μου, @micarganaraz, δεσμεύομαι να προσφέρω τα έσοδα από τις επιδείξεις για το Φθινόπωρο 2022 σε όσους υποφέρουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ θα συνεχίσω να στηρίζω εκείνους που βιώνουν το ίδιο στην Παλαιστίνη». Η Gigi συνέχισε με ένα μήνυμα ειρήνης.

«Τα μάτια και οι καρδιές μας πρέπει να είναι ανοιχτά σε κάθε αδικία. Ας αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλον σαν αδέλφια, ας δούμε πέρα από την πολιτική, πέρα από τη φυλή, πέρα από τη θρησκεία. Στο τέλος, το κόστος του πολέμου πληρώνουν οι αθώες ζωές – όχι οι ηγέτες», ανέφερε το μοντέλο στη λεζάντα των αναρτήσεων.

https://www.instagram.com/p/CaxdvrvOrlG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δήλωση της Bella

Η αδερφή της Gigi, Bella Hadid, μοιράστηκε επίσης τη δημοσίευση της Mica στα Stories της, γράφοντας: «Θα δωρίσω μέρος των κερδών μου από αυτήν την εβδομάδα μόδας για να βοηθήσω οργανώσεις της Ουκρανίας. Στους φίλους και συναδέλφους μου, ίσως αυτό είναι κάτι στο οποίο θα μπορούσαμε όλοι να συνεισφέρουμε».

Σύμφωνα με το Marie Claire UK, τα μοντέλα Kaia Gerber, Vittoria Ceretti, Kiki Willems, Francesca Summers και Aylah Peterson έχουν επίσης ενταχθεί στο κίνημα και θα δωρίσουν μέρος των κερδών τους στην Ουκρανία.

Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις τα μοντέλα στην πασαρέλα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved