H Gigi Hadid έχει κρυφό λογαριασμό στο TikTok! Τι αποκάλυψε για τα social media της

Το μοντέλο μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τα social media.

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Gigi Hadid σε συνέντευξη που έδωσε στο InStyle. Το μοντέλο μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για τη σχέση της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Gigi ανέλυσε τον ρόλο που παίζουν οι εφαρμογές σήμερα και πως επιδρούν στα μοντέλα που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους.

Η Gigi Hadid αποκάλυψε ότι έχει κρυφό λογαριασμό στο TikTok

«Έχω έναν μυστικό λογαριασμό στο TikTok, στον οποίο δεν δημοσιεύω τίποτα και δεν ακολουθώ κανέναν», αποκάλυψε το μοντέλο. Η Gigi μοιράστηκε ότι χρησιμοποιεί την εφαρμογή για να βλέπει videos σχετικά με τη μητρότητα και την ανατροφή των παιδιών. Επίσης της αρέσει να βλέπει χρηστικά και αστεία hacks για καθάρισμα του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/COp5Gywn-Tb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η άποψη της Gigi για τα social media

https://www.instagram.com/p/CTmw81rH3S3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Έκανα λογαριασμό στο Instagram όταν αναπτυσσόταν και ήμουν στο γυμνάσιο και κανείς δεν νοιαζόταν για αυτό. Έκανα αυτό που ένιωθα φυσικό και επειδή ξεκίνησα χωρίς θαυμαστές, είχα λίγο περισσότερο χρόνο για να χτίσω το προφίλ που έβγαζα προς τα έξω», είπε χαρακτηριστικά το supermodel.

Η Gigi ανέφερε ότι τα νεαρά μοντέλα στις μέρες μας αντιμετωπίζουν συνεχώς πιέσεις για να δείχνουν τέλειες. Αναγκάζονται να κάνουν ρετούς στις φωτογραφίες τους και χρησιμοποιούν καθημερινά φίλτρα ομορφιάς στο Instagram.

Όταν ρωτήθηκε αν αυτά τα είδη φίλτρων χρησιμοποιούνται σε υπερβολικό βαθμό, η Gigi είπε: «Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τα νεαρά κορίτσια, γιατί έτσι έχουν ανατραφεί. Ο κόσμος πιστεύει ότι τα μοντέλα στοχεύουν πάντα στην τελειότητα. Έχω δει το πρόσωπό μου από κάθε οπτική γωνία, κάθε κατάσταση φωτισμού, σε κάθε μακιγιάζ. Εκτιμώ το πρόσωπό μου για τις περίεργες γωνίες του. Χρησιμοποιώ τα φίλτρα, σίγουρα. Μερικά από αυτά είναι πολύ έντονα για μένα. Αλλά νομίζω ότι όσο περισσότερο τα χρησιμοποιείς, τόσο πιο πολύ το συνηθίζεις επομένως πρέπει να πεις δεν μπορώ να το κάνω αυτό όλη την ώρα».

gigihadid

Η δημόσια έκκληση της Gigi Hadid για την κόρη της, Khai

Πηγή κεντρικής: @gigihadid



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved