Tο California blonde είναι super hot τάση! Η Gigi Hadid το έκανε- Εσύ ακόμα;

Το μοντέλο υιοθέτησε μια από τις πιο hot αποχρώσεις μαλλιών για αυτή τη χρονιά.

Η Gigi Hadid δεν είναι πια κοκκινομάλλα αφού αποφάσισε να κάνει μια ακόμη ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της. Το νεαρό μοντέλο είχε αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια για τα ginger μαλλιά της ωστόσο επέστρεψε ξανά στη μεγάλη της αγάπη...που δεν είναι άλλη από το ξανθό.

To top model αποφάσισε να γίνει #redhead τον Μάρτιο του 2021 κάνοντας την πρώτη της εμφάνιση ως κοκκινομάλλα στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Πηγή έμπνευσης για αυτή την μεγάλη αλλαγή ήταν η πρωταγωνίστρια του «The Queen's Gambit», Anya-Taylor Joy, όπως δήλωσε αργότερα η Gigi.



Στο παραπάνω βίντεο μπορείς να δεις καλύτερα τη ginger απόχρωση μαλλιών της Anya-Taylor Joy.

https://www.instagram.com/p/CT2HVNwgqKh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Gigi Hadid είχε αρχικά αποκτήσει μια ginger απόχρωση μαλλιών τον περασμένο Μάρτιο, την οποία σκούρυνε αρκετά λίγους μήνες αργότερα. Στο Met Gala έδωσε το παρών με σκούρα κόκκινα μαλλιά, τα οποία ομολογουμένως της ταίριαζαν αρκετά.

https://www.instagram.com/p/CYbyrWqL17l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την αποκάλυψη για το νέο χρώμα μαλλιών της Gigi έκανε η στυλίστρια Elizabeth Sulcer στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες της κατάξανθης πλέον Gigi Hadid. Τα μαλλιά του μοντέλου είναι αρκετά μακριά και πιο ξανθιά από κάθε άλλη φορά, ενώ το baby pink κοστούμι της αναδεικνύει τέλεια το νέο της hair look.

https://www.instagram.com/p/CZKWBAnLofO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
gigi2

Τα μποτάκια της Gigi Hadid είναι ό,τι πιο άνετο και στυλάτο μπορείς να φορέσεις (video)

H Gigi Hadid έγινε και πάλι ξανθιά- Η ιδιαίτερη απόχρωση μαλλιών που υιοθέτησε

gigi xanthia2

@elizabethsulcer

Το california blonde είναι η απόχρωση που επίλεξε η Gigi για να επιστρέψει κοντά στα φυσικά της χρώματα. Ουσιαστικά είναι λίγο πιο ανοιχτό από τη σκούρα ξανθιά βάση των μαλλιών της και ταιριάζει τέλεια στο ανοιχτόχρωμο δέρμα της. To 2022 οι ξανθές αποχρώσεις παραμένουν πρόταση και το διάσημο μοντέλο φρόντισε να υιοθετήσει ένα από τα πιο hot hair color trends της χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/CZLqhfGLR0Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

To 2014 η Gigi είχε δώσει το παρών στο κόκκινο χαλί με πολύ ξανθά μαλλιά. Εσύ άραγε θυμάσαι εκείνη την εμφάνιση;

gigi xanthia3

Πηγή κεντρικής: @elizabethsulcer



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πριν φύγεις κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις 10 california blonde προτάσεις, για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι πριν... το ραντεβού στο κομμωτήριο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved