Τι είναι οι beige flags, που trendάρουν στο TikTok;

Οι ειδικοί εξηγούν τα πάντα για το νέο TikTok trend.

Είμαστε βέβαιες, πως έχεις ακούσει έστω και μια φορά στη ζωή σου τον όρο «red flags», οι οποίες είναι τοξικά, προειδοποιητικά σημάδια, ώστε να μας ειδοποιήσουν πως κάτι δεν πάει καλά. Ωστόσο, η νέα έννοια που έχει κάνει πάταγο στο TikTok έχει άλλο...χρώμα.

Τι είναι, τελικά, αυτές οι «beige flags» που όλοι ακούμε να αναφέρουν συνεχώς;Για να σε καθησυχάσουμε δεν πρόκειται για τόσο σοβαρά σημάδια, χωρίς να υφίσταται κάποιος ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας για την εμφάνισή τους. Πάμε να ανακαλύψουμε μαζί περισσότερα για αυτές και να λύσουμε όλες μας τις απορίες; Ας ξεκινήσουμε!

Τι είναι οι beige flags;

Γενικά, οι μπεζ σημαίες είναι η λιγότερο σοβαρή εκδοχή των κόκκινων σημαιών. Στον κόσμο των εφαρμογών γνωριμιών συγκεκριμένα, οι μπεζ σημαίες είναι σημάδια ότι κάποιος δεν έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στο προφίλ του. Η σκέψη είναι ότι αυτοί οι χρήστες που φέρουν ένα πιο «μπεζ» προφίλ δεν θα είναι τόσο διασκεδαστικοί, καθώς οι λογαριασμοί τους δεν έχουν τόσο δημιουργικές φωτογραφίες ή αναρτήσεις.

Και τώρα που έχεις χρόνο... 5 tips για να κάνεις viral τον λογαριασμό σου στο TikTok

Οι μπεζ σημαίες διαφέρουν για τον καθένα, ανάλογα με τις προσωπικές του προτιμήσεις, αλλά όλοι έχουμε δει προφίλ φορτωμένα με selfies στο γυμναστήριο ή στιγμιότυπα που κρατούν αλιεύματα από ένα ταξίδι ψαρέματος. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να θεωρούν ότι η έλλειψη προσπάθειας στο προφίλ τους είναι μια μπεζ σημαία.

Μερικά παραδείγματα των beige flags, είναι όταν κάποιος δε χρησιμοποιεί φράσεις που να ταιριάζουν στο γενικότερο πλαίσιο συζήτησης, φορά ρούχα ή εσώρουχα με τρύπες, χρειάζεται πάντα ένα γλυκό μετά την κατανάλωση του γεύματός του, δεν σχεδιάζει ποτέ τίποτα απολύτως, φορά γυαλιά ηλίου σε όλες τις φωτογραφίες, το προφίλ του έχει πάρα πολλές ομαδικές εικόνες σε σημείο που δεν ξέρεις καν σε ποιον ανήκει ο λογαριασμός και είναι ανταγωνιστικός σε όλα.

«Σε αντίθεση, όμως, με τις κόκκινες σημαίες, που σε ωθούν να τρέξεις προς την αντίθετη κατεύθυνση, οι μπεζ σημαίες δεν έχουν την ίδια σημασία, παρόλο που ο χρήστης καταβάλλει την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια, για να δημιουργήσει ένα ελκυστικό προφίλ σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Έχω ωθήσει, προσωπικά, πολλούς πελάτες μου που είναι συναρπαστικοί άνθρωποι να κάνουν κάποιες διορθώσεις στους λογαριασμούς τους στα dating sites, όμως αυτό δεν είναι κάτι το τρομερό» αναφέρει ο Διευθυντής Επιστήμης των Σχέσεων του «Hinge», Logan Ury.

Εν τέλει, σε περίπτωση που δεν θέλεις να γίνεις «beige flager» αποφεύγοντας την ύπαρξη μπεζ σημαιών στο προφίλ σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις το dating profile σου για να πεις την ιστορία της ζωής σου. Δείξε διαφορετικές πτυχές του εαυτού σου, διάλεξε κολακευτικές φωτογραφίες και άσε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved