Τα GIFs ήρθαν επιτέλους και στα σχόλια του Instagram

Το Instagram επιτέλους έφερε τα GIF στα σχόλια και πλέον μπορείς να απαντήσεις σαν άνθρωπος (ή και όχι).

Brace your smartphones girls! Το Instagram αποφάσισε επιτέλους να λανσάρει μια λειτουργία που κανείς δεν ξέρει γιατί δεν το είχε κάνει μέχρι τώρα. Τα GIF ήρθαν στα σχόλια του IG

Πλέον, μπορείς να απαντήσεις σε αναρτήσεις του Instagram με GIF. Ο επικεφαλής της εταιρείας Adam Mosseri ανακοίνωσε την προσθήκη της λειτουργίας στην πρόσφατη συνομιλία του Instagram Channels με τον CEO της Meta, Mark Zuckerberg.

Τα GIFs, αυτές οι μικρές, έξυπνες Graphics Interchange Format εικόνες, είναι εδώ και καιρό η ζωή των online συζητήσεων. Οριακά boomer το Instagram περίμενε μέχρι το 2023 για να τα ενσωματώσει στα σχόλια των posts, παρ' όλο που τα είχε διαθέσιμα στα stories και στις προσωπικές συνομιλίες.

Η νέα λειτουργία λοιπόν, σε αφήνει να αφήσεις ένα σχόλιο χρησιμοποιώντας ένα GIF από το GIPHY. Φαντάσου να απαντάς με χορευτική κίνηση, ένα λαρτεμένο eye-roll ή μια έκρηξη κομφετί. Η online επικοινωνία έχει εξελιχθεί δραματικά και τα GIF είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της εξέλιξης.

Γιατί ορισμένα άτομα βλέπουν πάντα πρώτοι τα Ιnstagram stories σου

Instagram GIF: Κάλλιο αργά παρά αργότερα;

Όπως φαντάζεσαι, είναι απλή η χρήση του. Αν θες να απαντήσεις με ένα gifάκι, πατάς απλά το κουμπί προσθήκη σχολίου σε ένα post στο Instagram, μετά πατάς το κουμπί GIF και επιλέγεις το σύντομο, επαναλαμβανόμενο βιντεάκι σου

Αν θες, μπορείς επίσης επίσης να περιηγηθείς και να επιλέξεις ένα trending GIF ή να ψάξεις για να βρεις κάποιο συγκεκριμένο.

Η νέα αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη προς το παρόν σε επιλεγμένους χρήστες σε όλο τον κόσμο, οπότε αν δεν βλέπεις αυτήν την επιλογή, ίσως χρειαστεί να περιμένεις λίγο.

Ο Mosseri επίσης δήλωσε ότι το Instagram δοκιμάζει και στίχους στα Reels. Η λειτουργία φαίνεται να βασίζεται στο auto-caption sticker που εισήγαγε η Meta το 2021. Κρίνοντας από το στιγμιότυπο οθόνης που μοιράστηκε ο Mosseri, ένα χρονοδιάγραμμα στο κάτω μέρος του interface θα βοηθάει τον χρήστη να συγχρονίζει σωστά τα caption.

Και τώρα που έχεις χρόνο… 5 tips για να κάνεις viral τον λογαριασμό σου στο TikTok

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved