Και τώρα που έχεις χρόνο... 5 tips για να κάνεις viral τον λογαριασμό σου στο TikTok

Τα απόλυτα μυστικά για να εκτοξεύσεις τον λογαριασμό σου στο TikTok! 

Και αφού αράζεις στο σπίτι ή στο χωριό, αφού έφαγες και έχεις σκάσει από τα καλούδια της μαμάς και της γιαγιάς, ώρα... για μάθημα. Όχι, μη φρικάρεις. Τα διαβάσματα τα έχουμε αφήσει λίγο στην άκρη και έτσι πρέπει. Ώρα για μάθημα TikTok!

To TikTok είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές παγκοσμίως και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να μας απασχολεί έντονα στο μέλλον. Εκατομμύρια teens σε ολόκληρο τον κόσμο αφιερώνουν αρκετές ώρες καθημερινά στο app για να παρακολουθήσουν ή να δημιουργήσουν περιεχόμενο.

Κακά τα ψέματα, στο TikTok μπορείς πλέον να βρεις τα πάντα όπως αστεία videos, συνταγές, hacks και tutorials. Πολλοί από τους χρήστες επιδιώκουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το κοινωνικό δίκτυο για να γίνουν δημοφιλείς.

Αυτή η δημοτικότητα μεταφράζεται στον αριθμό των οπαδών που ενδιαφέρονται για το περιεχόμενο που δημοσιεύεις. Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν μερικά εύκολα κόλπα που πρέπει να λάβεις υπόψη για να αποκτήσεις το δικό σου κοινό και να δεις τον λογαριασμό σου να «ανεβαίνει».

5 μυστικά για να γίνεις πιο δημοφιλής στο TikTok

1) Δώσε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια του προφίλ σου

Επίλεξε μια κολακευτική φωτογραφία προφίλ, ένα έξυπνο όνομα χρήστη και μην ξεχνάς να συμπληρώσεις περισσότερες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

2) Κάνε αισθητή την παρουσία σου

O πιο σίγουρος τρόπος για να αυξήσεις το engagement του προφίλ σου είναι να ποστάρεις σχεδόν καθημερινά.

3) Δημοσίευε σύντομα, έξυπνα videos

Το μεγαλύτερο λάθος των χρηστών είναι να δημοσιεύουν παρόμοιο περιεχόμενο με αυτό άλλων χρηστών που έχουν ήδη κάποια δημοτικότητα.

Οι top 5 δημιουργοί περιεχομένου που πρέπει να βάλεις στο ραντάρ σου το 2023

4) Πες ''ναι'' στα live

Η live μετάδοση στο TikTok είναι ένας καλός και γρήγορος τρόπος για να κερδίσεις δημοτικότητα και να προσεγγίσεις ολοένα και περισσότερο κοινό.

5) Χρησιμοποίησε εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο

Η χρήση εφαρμογών επεξεργασίας βίντεο κρίνεται απαραίτητη για να φτιάξεις τα χρώματα, την ευκρίνεια και να προσθέσεις εντυπωσιακά εφέ στα videos σου.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved