Το νέο make up hack που έγινε viral στο TikTok θέλει να αγοράσεις νερό micellaire

Εσύ θα το δοκίμαζες;

Οι περισσότερες από εμάς τρέφουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στο μακιγιάζ και τα καλλυντικά. Δεν είμαστε λίγες αυτές που φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες κυκλοφορίες προϊόντων και φυσικά να δοκιμάζουμε πρώτες τα καινούρια makeup trends που ήρθαν για να μείνουν.

Το ΤikTok είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές την οποία χρησιμοποιούν εκατομμύρια κορίτσια σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέσα από το app ανακαλύπτουμε συχνά χρηστικά hacks, tricks και τάσεις τις οποίες αξίζει να αντιγράψουμε.

Το νέο makeup-trend που κάνει θραύση στο TikTok

Ένα βίντεο έγινε viral σε σύντομο χρονικό διάστημα και μας έδωσε inspo για τα επόμενά μας μακιγιάζ. Ο λόγος για το micellair water liner hack, το κόλπο που σου δείχνει πώς θα φτιάξεις την καλύτερη γραμμή eyeliner, χρησιμοποιώντας το νερό micellair.

https://www.instagram.com/reel/CdoGzN0uNwh/

Πώς θα το κάνεις: Πάρε ένα λεπτό πινέλο και βύθισέ το σε νερό micellair. Στη συνέχεια πέρασέ το πάνω από τη σκιά της αρεσκείας σου και εφάρμοσέ την ως eyeliner. Θα εκπλαγείς με το πόσο έντονα θα «γράψει» η σκιά. Αν θέλεις ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα κάνε ακόμη μια γραμμή (σε διαφορετική απόχρωση) με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στο κινητό βλέφαρο. Τόσο απλό και τόσο εντυπωσιακό.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved