Lip gloss tactic! Αυτό κάνουν οι TikTokers για να αυξήσουν την παραμονή σου στα videos τους

To νέο trend.

Μόλις αρχίσεις να κάνεις scroll στο TikTok, μπορεί να σου φανεί αδύνατο να σταματήσεις και να παρακολουθήσεις ένα βίντεο ολόκληρο. Μπορεί να κάνεις μια παύση μόνο για να ακούσεις μια νέα τάση της μόδας, το μισό αστείο ενός κωμικού ή ένα κομμάτι για τον τοξικό πρώην κάποιου πριν βαρεθείς και απομακρυνθείς. Αλλά αν κάποιος αρχίσει να βάζει lip gloss ενώ μιλά τα πράγματα αλλάζουν.

Πολλοί δημιουργοί βάζουν lip gloss στην αρχή του βίντεο για να τραβήξουν την προσοχή μας, και έχει γίνει τέτοια τάση που έχει επίσημα όνομα: «lip gloss tactic». Οι νέοι influencers το κάνουν για να αυξήσουν τις προβολές τους, αλλά και οι σταρ των mega-social media, όπως η Alix Earle και η Eloise Dufka, είναι οπαδοί της.

Τις περισσότερες φορές, μάλιστα, το περιεχόμενο δεν αφορά καν το ίδιο το lip gloss, αλλά το οπτικό υλικό είναι αρκετό για να σε παρασύρει. Για ποιον λόγο λειτουργεί, όμως, αυτό;

Ποια είναι η τακτική του Lip Gloss;

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο, το οποίο έχει πλέον πάνω από 40.000 προβολές, η δημιουργός @juliabroome παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί την «τακτική του lip gloss» όλη την ώρα - και είπε ότι λειτουργεί ως γούρι.

Το κόλπο, εξήγησε, είναι να κρατάς ή να βάζεις ένα προϊόν για τα χείλη στην αρχή ενός βίντεο. Ως παράδειγμα, έδειξε τη δημιουργό @anastazia, η οποία έβαλε ένα προϊόν για τα χείλη καθώς έκανε ένα άσχετο βίντεο για ένα ταξίδι στο Erewhon.

«Η τακτική του lip gloss είναι ουσιαστικά το αγκίστρι σας χωρίς να χρειάζεται να έχετε ένα αγκίστρι», δήλωσε η Broome. «Συνειδητά ή υποσυνείδητα, ένας θεατής είναι πιο πιθανό να σταματήσει και να παρακολουθήσει το βίντεο σας ενώ ταυτόχρονα κάνετε κάτι άλλο».

Είναι το πιο λεπτό κόλπο που υπάρχει, αλλά μόλις το δείτε θα παρατηρήσετε ότι το κάνουν πολλοί δημιουργοί. Κάτω από το βίντεο του Broome, ένα άτομο σχολίασε: «Απολύτως παρατηρώ αυτό το αγκίστρι», ενώ ένα άλλο έγραψε: «Είναι παντού».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved