Η δημόσια έκκληση της Gigi Hadid για την κόρη της, Khai

Το ανοιχτό γράμμα της Gigi ίσως θέλεις να το διαβάσεις.

H Gigi Hadid έγραψε ένα ανοιχτό γράμμα στους παπαράτσι, τον Τύπο και τα fan accounts της, για να μιλήσει για το μέλλον της κόρης της, Khai Malik. Το 26χρονο μοντέλο έφερε στον κόσμο την κόρη της κάπου στα τέλη Οκτωβρίου του 2020, κι έκτοτε την έχουμε δει να ανεβάζει κατά διαστήματα φωτογραφίες της κόρης της στο Instagram account της.

Πολλές όμως είναι και οι φορές που την έχει απαθανατίσει ο φακός σε εξόδους με την κόρη της, χωρίς φυσικά να σέβεται το δικαίωμα της Gigi να μην εμφανίζει το πρόσωπο της κόρης της.

Η έκκληση της Gigi Hadid

Η 26χρονη καλλονή έγραψε ένα γράμμα το οποίο είχε αποδέκτες τους παπαράτσι, τον Τύπο και τα fan accounts της στα social media, τα οποία εκμεταλλεύονται κατά κόρον κάθε δημόσια εμφάνιση με την κόρη της, χωρίς όμως να σέβονται τα δικαιώματά της.

https://www.instagram.com/p/CJq46F0na1r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Gigi ελπίζει ότι θα είναι σε θέση να φέρει την Khai στον κόσμο χωρίς να την προστατεύει από το κοινό και ζητά από τους ανθρώπους να μην μοιράζονται φωτογραφίες του προσώπου της στο διαδίκτυο.

Το γράμμα της Gigi Hadid

«Καθώς το μωρό μας μεγαλώνει πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορούμε να την προστατέψουμε από τα πάντα όπως θέλαμε και θα μπορούσαμε όταν ήταν μικρότερη. Λατρεύει να βλέπει τον κόσμο, και παρόλο που παίρνει πολλά από αυτό κοντά στο αγρόκτημα, πρέπει επίσης να γνωρίσει άλλα μέρη. Στις πιο πρόσφατες επισκέψεις μας στη Νέα Υόρκη, άρχισε να θέλει να σηκώνει το σκίαστρο από το καρότσι (κάτι που συνηθίζει στο σπίτι). Δεν καταλαβαίνει γιατί καλύπτεται στην πόλη ή από τι θέλω να την προστατεύσω. Θέλω επίσης να δει την πιο εκπληκτική πόλη στον κόσμο και τους όμορφους και διαφορετικούς ανθρώπους που περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, χωρίς το άγχος του τσίρκου των μέσων ενημέρωσης που συνοδεύει τους διάσημους γονείς με τα παιδιά τους.

Γνωρίζω ότι οι νόμοι αλλάζουν από πολιτεία σε πολιτεία και έχω δει μερικές παπαράτσι φωτογραφίες παιδιών στη Νέα Υόρκη με θολά τα πρόσωπά τους, αλλά, από το να ρωτάω, πιστεύω ότι αυτό εξαρτάται από την ακεραιότητα του φωτογράφου, των περιοδικών ή των fan accounts που μοιράζονται οι εικόνες.



Τα γράφω όλα αυτά για να πω: στους παπαράτσι, στον Τύπο και στους αγαπημένους θαυμαστές, ότι δεν έχουμε μοιραστεί ποτέ σκόπιμα φωτογραφίες της κόρης μας στα κοινωνικά μέσα. Η επιθυμία μας είναι να μπορεί να επιλέξει πώς θα μοιραστεί τον εαυτό της με τον κόσμο όταν μεγαλώσει και ότι μπορεί να ζήσει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά από την παιδική ηλικία, χωρίς να ανησυχεί για μια δημόσια εικόνα που δεν έχει επιλέξει.

Θα σήμαινε τα πάντα για εμάς, καθώς παίρνουμε την κόρη μας για να δει και να εξερευνήσει τη Νέα Υόρκη και τον κόσμο, αν ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ θολώνατε το πρόσωπό της από τις εικόνες, εάν και όποτε έχει απαθανατιστεί στην κάμερά σας. Ξέρω ότι είναι μια επιπλέον προσπάθεια- αλλά ως νέα μαμά, θέλω απλώς το καλύτερο για το μωρό μου, όπως κάνουν όλοι οι γονείς… και ελπίζω ότι αυτό μπορεί να συνεχίσει τη συζήτηση για την προστασία των ανηλίκων στα μέσα ενημέρωσης, ακόμα κι αν προέρχονται από μια δημόσια οικογένεια.

Θα ήθελα να στείλω ένα τεράστιο «Ευχαριστώ» σε εκείνους τους παπαράτσι που ήταν τόσο σεβαστοί, αφού τους ζήτησα να κρατήσουν μια απόσταση ενώ περπατούσα με το καροτσάκι, στο πρώτο μου ταξίδι στη Νέα Υόρκη με την Khai. Σας βλέπω και το εκτιμώ.

Σας εκτιμώ που αφιερώσατε λίγο χρόνο για να το διαβάσετε και ελπίζω να καταλάβετε από πού προέρχομαι. Με αγάπη, G».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved