H Selena Gomez ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σειρά βασισμένη σε μια από τις πιο κλασικές ταινίες

Θέλουμε περισσότερες σειρές με τη Selena pleaaase!!!

Η Selena Gomez θα συνεργαστεί με τους παραγωγούς Tanya Saracho και Gabriela Revilla Lugo για να ετοιμάσει μια νέα κωμική σειρά που θα δώσει μία λατινοαμερικανική διάσταση στην κλασική ταινία «Sixteen Candles» του John Hughes.



Αν δεν έχεις δει ακόμα το Sixteen Candles, στην ταινία της δεκαετίας του '80 πρωταγωνιστεί η Molly Ringwald (Riverdale, The Breakfast Club) ως Samantha, μια έφηβη της οποίας τα 16α γενέθλια επισκιάζονται από τον επερχόμενο γάμο της μεγαλύτερης αδερφής της και τελικά ξεχνιούνται από όλη την οικογένειά της.

Η πλοκή της σειράς «15 Candles»

Η κωμική σειρά, με τίτλο «15 Candles», θα ακολουθήσει τέσσερις νεαρές Λατίνες που φοιτούν στο Λύκειο και διαχειρίζονται τα συναισθήματα τού να μην είναι ορατές, ενώ παράλληλα εξερευνούν τι σημαίνει να αφήνουν πίσω τους την παιδική ηλικία καθώς πλησιάζει η ώρα των 15ων γενέθλιών τους.

selena_gomez_epistrofi_tileorasi_seira.jpg

Selena Gomez: Η επιστροφή της στην τηλεόραση και τα συναισθήματά της για την Disney

Η σειρά θα προβληθεί αποκλειστικά στο Peacock. Η Selena θα είναι executive producer μαζί με την Tanya Saracho, η οποία έχει εργαστεί σε σειρές όπως το «Vida» και «How to Get Away with Murder», και την Gabriela Revilla Lugo, η οποία έγραψε έργα όπως το «Palm Springs» και «A Million Little Things».

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ούτε η ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν στο 15 Candles, αλλά ανυπομονούμε να ακούσουμε περισσότερα για το reboot της Selena! Κρίνοντας από τις προηγούμενες επιτυχίες της (aka 13 Reasons Why και Only Murders in The Building μεταξύ άλλων), είμαστε σίγουρες πως και αυτή η σειρά θα αποσπάσει πολύ καλές κριτικές.

https://www.instagram.com/p/CTPr39WJ8B8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved