Selena Gomez: Η επιστροφή της στην τηλεόραση και τα συναισθήματά της για την Disney

Η σταρ μίλησε για την καριέρα της και τη φήμη της που εκτοξεύτηκε από την παιδική της ηλικία!

 

Η Selena Gomez επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από εννέα χρόνια ως πρωταγωνίστρια στη νέα σειρά του Hulu με τίτλο «Only Murders in the Building». Δεν έχει παίξει σε τηλεοπτική σειρά από τότε που τελείωσε το «Wizards of Waverly Place» το 2012 και η Selena είπε ότι η εμπειρία της ήταν πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες δουλειές της. Χαρακτηριστικά είπε: «Αφιέρωσα τη ζωή μου στην Disney σε πολύ μικρή ηλικία».

Selena Gomez: To βίντεο από την παιδική της ηλικία ξεσήκωσε το Instagram



Πώς συγκρίνει τις δύο εμπειρίες

Όπως σημείωσε το Entertainment Tonight, η Selena δήλωσε ότι το «Only Murders in the Building» διαφέρει από το «Wizards» για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως για το ότι ταιριάζει καλύτερα με το σημείο που βρίσκεται στη ζωή και την καριέρα της. «Αφιέρωσα τη ζωή μου στην Disney σε πολύ μικρή ηλικία και δεν ήξερα τι έκανα», είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην Αμερικανική Ένωση Κριτικών Τηλεόρασης. «Δεν ήξερα τι έκανα, απλά πήγαινα από εδώ και από εκεί στα γυρίσματα», πρόσθεσε.

Η υπόθεση της νέας της σειράς

Το Only Murders αφορά τρεις ενοικιαστές σε μια πολυκατοικία στο West Side της Νέας Υόρκης, που πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν ανεξιχνίαστο θάνατο στο κτίριό τους. Η 29χρονη Selena Gomez υποδύεται μια φανατική των podcast αληθινών εγκλημάτων, και οι θρύλοι της κωμωδίας Steve Martin και Martin Short είναι οι άλλοι δύο ενοικιαστές.



«Αυτό που θα έλεγα είναι ότι το επίπεδο πολυπλοκότητας του ρόλου είναι ο πρώτος λόγος για τον οποίο ήθελα να το κάνω», είπε για το project, σημειώνοντας επίσης ότι «είναι ωραίο να υποδύομαι έναν ρόλο της δικής μου ηλικίας, κάτι που δεν συνέβαινε ποτέ». Μοιράστηκε επίσης ότι η συνεργασία με τους Short και Martin την έκανε να νιώσει σαν «σφουγγάρι», προσπαθώντας να «ρουφήξει όλη τη σοφία» που μπορούσε από εκείνους.

Η σειρά θα κυκλοφορήσει στο Hulu στις 31 Αυγούστου.

https://www.instagram.com/p/CPBpAkMJ5KK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @selenagomez

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved