Η Cara Delevingne στο «Only Murders in the Building» - Η Selena Gomez πετάει από χαρά

Οι 29χρονες ηθοποιοί είναι πολύ καλές φίλες και απολαμβάνουν πολύ η μία την παρέα της άλλης.

Η Selena Gomez δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της που δουλεύει μαζί με τη φίλη της, Cara Delevingne, στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Only Murders in the Building»!

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη! Μόλις χθες κάναμε το πρώτο μας γύρισμα μαζί και είναι τόσο διασκεδαστικό να δουλεύεις με τους φίλους σου», είπε χαρακτηριστικά η 29χρονη, προσθέτοντας: «Δεν είχαμε δουλέψει ποτέ μαζί — ή, στην πραγματικότητα, είχε συμβεί πολύ καιρό πριν, αλλά σε κάτι εντελώς διαφορετικό — άρα είναι τόσο διασκεδαστικό. Πεθαίναμε στα γέλια όλη την ώρα επειδή απλά γνωριζόμαστε τόσο καλά».

selena2

Τι κι αν εσύ βλέπεις τα posts της Selena Gomez; Εκείνη απέχει από το Instagram εδώ και χρόνια



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το περιοδικό Variety, η 29χρονη Cara θα υποδυθεί την Alice, ένα πολύ μορφωμένο και σοφιστικέ μέλος της art σκηνής της Νέας Υόρκης, που με κάποιον τρόπο μπλέκεται στο μυστήριο και γνωρίζει την αγαπημένη μας τριάδα.

Η δυνατή φιλία Gomez - Delevingne

Οι περισσότεροι fans της Selena Gomez και της Cara Delevingne, τις γνωρίζουν από το video clip της Taylor Swift για το τραγούδι «Bad Blood», όπου οι δύο κολλητές συμμετείχαν το 2015 και η εμφάνισή τους τότε συζητήθηκε πολύ στα ΜΜΕ.



Στις 17 Νοεμβρίου, το δίδυμο χάρισε στους θαυμαστές του μια πολύ cute στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα των New York Knicks στο Madison Square Garden. Οι δύο ηθοποιοί στάθηκαν στο jumbotron στη μέση του παιχνιδιού και η Selena έσκυψε και έδωσε στη φίλη της ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το beauty trick της Selena Gomez για τα σπυράκια θα... σε σώσει

Η Selena Gomez υιοθέτησε (ξανά) το απόλυτο κούρεμα της δεκαετίας - Πάμε όλες για καρέ!

Yasss! Η Selena Gomez για πρώτη φορά υποψήφια στα Latin Grammy Awards

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved