Το beauty trick της Selena Gomez για τα σπυράκια θα... σε σώσει

Λειτουργεί, και δεν το αλλάζει με τίποτα!

Τη Selena Gomez τη γνωρίζουμε από μικρή! Την παρακολουθήσαμε να μεγαλώνει και να τα περνάει όλα, από τον χωρισμό της με τον Justin Bieber μέχρι τη συνεχιζόμενη μάχη της με την αυτοάνοση ασθένειά της. Και μέσα από όλες αυτές τις καταστάσεις καταλάβαμε ότι η τραγουδίστρια είναι ένα πολύ δυνατό κορίτσι, που του αρέσει να κοιτά μπροστά.

Καθ’ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας της, όμως, και όσο είναι στο προσκήνιο μάς έχει δείξει ότι της αρέσει πολύ ο... beauty κόσμος. Η Gomez πειραματιζόταν πάντα με το μακιγιάζ, έκανε υπέροχα make up looks, και μας άφηνε με το στόμα ανοιχτό. Έτσι, φυσικά, όλες ενθουσιαστήκαμε όταν ακούσαμε το λανσάρισμα της Rare Beauty και ακόμη πιο πολύ όταν είδαμε και την τεράστια επιτυχία που έχει.

https://www.instagram.com/p/CVGJtcaJ91X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το εγχείρημά της στον κόσμο της ομορφιάς σίγουρα ήρθε απόλυτα φυσικά για τη νεαρή τραγουδίστρια. Όμως, καθώς το brand της συνεχίζει να αναπτύσσεται, η Gomez μοιράστηκε αυτό το ένα βήμα που ακολουθεί στο μακιγιάζ της από τότε που ήταν στο κανάλι της Disney και δεν το αλλάζει με τίποτα.

Η Selena Gomez υιοθέτησε (ξανά) το απόλυτο κούρεμα της δεκαετίας - Πάμε όλες για καρέ!

https://www.instagram.com/p/CMM1hDNjbnC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Selena Gomez χρησιμοποιεί οδοντόκρεμα στα σπυράκια της

Σε βίντεο στο YouTube κανάλι της Vogue, η Selena Gomez παρουσίασε το αγαπημένο της βραδινό μακιγιάζ. Αποκάλυψε, όμως, και ένα trick που έχει για να αντιμετωπίζει τα σπυράκια.

Ενώ έβαζε το concealer της σε κάποια σημάδια και σπυράκια, η τραγουδίστρια είπε ότι χρησιμοποιεί οδοντόκρεμα για να καταπολεμήσει τα σπυράκια της. Όλες το έχουμε ξανακούσει και σίγουρα το έχουμε δοκιμάσει.

Η Selena παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί αυτό το hack από τότε που ήταν έφηβη!



Εσύ έχεις δοκιμάσει ποτέ αυτό το beauty trick;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved