Η Selena Gomez μοιράστηκε on camera τα μυστικά του μακιγιάζ της - Δοκίμασέ τα κι εσύ

Η ηθοποιός εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έδειξε βήμα-βήμα τη ρουτίνα ομορφιάς της.

Η Selena Gomez έκανε μερικές αποκαλύψεις για θέματα ομορφιάς μέσα από ένα 11λεπτο βίντεο. Η 29χρονη ηθοποιός-τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για το «ατύχημα» που είχε με το αποτυχημένο self tan που τόλμησε λίγο πριν το Met Gala του 2018.

Η Selena μίλησε για όλα

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε αργότερα on camera τη νυχτερινή ρουτίνα ομορφιάς της και μας έδειξε πώς της αρέσει να βάφεται. Σχετικά με το Met Gala ανέφερε: «Ετοιμαζόμουν για το Met Gala και ήθελα να προσθέσω λίγο χρώμα. Έτσι δοκίμασα μια λοσιόν μαυρίσματος και φαινόταν πραγματικά ωραία και πολύ ομοιόμορφη».

https://www.instagram.com/p/CThscGmLMP0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Selena Gomez: Η επιστροφή της στην τηλεόραση και τα συναισθήματά της για την Disney

Λίγο αργότερα ωστόσο καθώς κατευθυνόταν προς το event, η Selena παρατήρησε ότι το δέρμα της είχε αρχίσει να γίνεται πορτοκαλί. Η Selena εξήγησε ότι αρχικά ήθελε να εγκαταλείψει asap το λαμπερό γεγονός.

Η απόφασή της να γίνει ξανθιά

https://www.instagram.com/p/COMNFK_DhJp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Πρόσφατα, έγινα ξανθιά και το διασκέδασα πολύ. Νομίζω ότι είμαι σίγουρα πιο χαρακτηριστική σαν ξανθιά», αποκάλυψε. «Ένιωσα σαν να μπορούσα να κάνω τρελά πράγματα με τα μαλλιά μου ή να δοκιμάσω νέα looks με το μακιγιάζ μου. Ήταν απλά τόσο διασκεδαστικό», συμπλήρωσε η Selena.

Neon mani: Η Selena Gomez το τόλμησε- Ώρα να το δοκιμάσεις κι εσύ!

H Selena μοιράστηκε on camera το αγαπημένο της μακιγιάζ

Η δημοφιλής ηθοποιός έδειξε βήμα-βήμα πώς δημιουργεί το αγαπημένο της μακιγιάζ. Κάνε κλικ λοιπόν στο κουμπί του play και πάρε έμπνευση για τα επόμενά σου beauty looks.



Κράτα σημειώσεις!

Πηγή κεντρικής: @selenagomez

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved