Neon mani: Η Selena Gomez το τόλμησε- Ώρα να το δοκιμάσεις κι εσύ!

Το neon μανικιούρ είναι μεγάλη τάση και αυτό το καλοκαίρι!

Ψάχνεις #nailinspo; Δεν έχεις έμπνευση για το μανικιούρ που θα κάνεις τις επόμενες μέρες; Η Selena Gomez είναι εδώ για σένα. Η star που σε έχει κάνει να ακούς τα τραγούδια της ξανά και ξανά έκανε ένα πολύ απλό, αλλά υπέροχο neon μανικιούρ.

Lime green nails: Το νέο μανικιούρ της Selena Gomez είναι σκέτη έμπνευση!

Το κοραλλί neon μανικιούρ της Selena Gomez

Ο Tom Bachik είναι ο προσωπικός nail artist πολλών stars του Hollywood. Ανάμεσα, λοιπόν, στα κορίτσια που τον εμπιστεύονται για τα νύχια τους είναι και η Selena Gomez, η οποία αυτήν τη φορά έκανε κοραλλί neon μανικιούρ.

https://www.instagram.com/p/CRk2LuFnMCK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Selena Gomez αποφάσισε να μην «παίξει» με περίτεχνα σχέδια στα νύχια της, αλλά να μείνει στη μονοχρωμία και, μάλιστα, να δοκιμάσει μια φανταστική τάση για το καλοκαίρι. Ζήτω τα κοραλλί neon νύχια, λοιπόν, κορίτσια!

Οι τάσεις στα νύχια του καλοκαιριού

Θα σου πω κάτι! Η κάθε μία μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στα νύχια της. Ό,τι πραγματικά της αρέσει και την κάνει να νιώθει όμορφη. Αν εσύ δεν θες να ακολουθείς τάσεις, είναι οκ!



Αν, πάλι, θέλεις να τα ξέρεις όλα για αυτό είμαι εγώ εδώ! Φέτος, λοιπόν, τα nail trends λένε «ναι» στα έντονα χρώματα, αλλά και στις pastel αποχρώσεις, στα minimal και floral nail art, αλλά και στην απόλυτη μονοχρωμία.

Εσύ τι θα επιλέξεις; Εγώ, πάντως, μετά από ένα κόκκινο μανικιούρ που έκανα πρόσφατα σκέφτομαι σοβαρά να τολμήσω το neon κοραλλί μανικιούρ της Selena Gomez.

Cover photo: @tombachik

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved