Yasss! Η Selena Gomez για πρώτη φορά υποψήφια στα Latin Grammy Awards

Τα βραβεία θα τα απολαύσουμε τον Νοέμβριο!

Τα συγχαρητήρια που λαμβάνει η Selena Gomez δεν έχουν τελειωμό! Κι αυτό, γιατί η teen star μόλις σημείωσε την πρώτη της υποψηφιότητα για Latin Grammy Award!

Στις 28 Σεπτεμβρίου, η Latin Academy of Recording Arts & Science παρουσίασε τον πλήρη κατάλογο των υποψηφίων για τα 22α ετήσια βραβεία Latin Grammy - και οι Selenators έχουν ήδη τρελαθεί απ' τη χαρά τους. Ναι! Το όνομα της Selena φιγουράρει ανάμεσα στους καλλιτέχνες που είναι υποψήφιοι για βραβείο.

Η Selena Gomez μοιράστηκε on camera τα μυστικά του μακιγιάζ της - Δοκίμασέ τα κι εσύ

Υποψήφιοι στην κατηγορία

Το «De Una Vez» της Selena Gomez είναι υποψήφιο στην κατηγορία Best Short Form Music Video. Το βίντεο κλιπ για το τραγούδι, που παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο του 2021, είναι σε σκηνοθεσία του Los Perez και παραγωγή των Kim Dellara και Clark Jackson.

Οι άλλοι υποψήφιοι στην κατηγορία είναι ο Marc Anthony για το «Un Amor Eterno», το μουσικό συγκρότημα Baianasystem για το «Reza Forte» (με τον Bnegão), ο Fuel Fandango για το «Mu Huella» (με τη Maria Jose Llergo) και το «Visceral» των Fran, Carlos Do Complexo & Bibi Caetano.

https://www.instagram.com/p/CUXfxwTN1QE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Selena κάνει χαμό!

Το "De Una Vez" είναι μέρος του πρώτου EP της Selena στην Ισπανία, του Revelación, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο. Το EP περιλαμβάνει επίσης τραγούδια όπως το "Baila Conmigo", τη συνεργασία της με τον Rauw Alejandro και το "Selfish Love" με τον DJ Snake.

https://www.instagram.com/p/CKhVRZ1D44J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα 22α ετήσια βραβεία Latin Grammy, που θα πραγματοποιηθούν στις 19 Νοεμβρίου στο MGM Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας, αφορούν τις ηχογραφήσεις που κυκλοφόρησαν μεταξύ 1ης Ιουνίου 2020 και 31 Μαΐου 2021. Μπορείς και εσύ να δεις την πλήρη λίστα των υποψηφίων στο LatinGRAMMY.com.



Selena είσαι θεά και σε στηρίζουμε!

Πηγή Κεντρικής: @selenagomez

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved