Τι κι αν εσύ βλέπεις τα posts της Selena Gomez; Εκείνη απέχει από το Instagram εδώ και χρόνια

Μπορεί να ανεβαίνουν πλέον φωτογραφίες στο Instagram της, αλλά δεν το κάνει η ίδια.

Παρόλο που ο λογαριασμός της Selena Gomez στο Instagram μετρά εκατομμύρια followers και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παγκοσμίως, η ίδια απέχει συνειδητά από τα social media και πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτό.

Σε συνέντευξή της στο Women's Wear Daily, η 29χρονη star είπε ότι η στιγμή που αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα social media ήρθε πριν από τρία χρόνια και ένας από τους λόγους ήταν η συνεχής ανάγκη της να ασχολείται με το Instagram, αλλά και ο καταιγισμός κουτσομπολιών για την προσωπική της ζωή και τα αρνητικά σχόλια που επέφεραν.

Selena Gomez: Η επιστροφή της στην τηλεόραση και τα συναισθήματά της για την Disney



«Για να είμαι ειλικρινής, σκέφτηκα ότι δίνω πάρα πολλές πληρφορίες από την προσωπική μου ζωή, οι οποίες διαδίδονται παντού, και μου φάνηκε ανεξέλεγκτο όλο αυτό. Ένιωθα ότι οι σκέψεις μου και ό,τι έκανα γνωστοποιείτο σε εκατομμύρια διαφορετικούς ανθρώπους ανά τον κόσμο που έλεγαν καλά και κακά πράγματα. Και σκέφτηκα: "Δεν κερδίζω τίποτα από αυτό. Τίποτα δε μου δίνει ζωή". Και μόλις σταμάτησα να ασχολούμαι με τα social media, το ξεπέρασα», εξήγησε η Selena Gomez.

https://www.instagram.com/p/CVGJtcaJ91X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιοι διαχειρίζονται το Instagram της

Και μπορεί όλα αυτά που λέει 29χρονη σταρ του Hollywood να σου φαίνονται περίεργα, αφού αν την ακολουθείς στο Instagram θα έχεις δει ότι κάνει συχνά αναρτήσεις, η αλήθεια ωστόσο διαφέρει. Η Selena έχει ορίσει ανθρώπους οι οποίοι έχουν αναλάβει τη διαχείριση του προφίλ της και στέλνει σε εκείνους να ανεβάζουν τις φωτογραφίες ή τα βίντεο που θέλει να δημοσιευτούν.



Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήθελε να διαγράψει εντελώς τα προφίλ της, αλλά οι δικοί της άνθρωποι τη συμβούλεψαν να μην το κάνει - και αποδείχτηκε ότι είχαν δίκιο. «Είμαι χαρούμενη που δεν το έκανα, γιατί είναι ένας υπέροχος τρόπος για να παραμείνω σε επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο και με χαροποιεί να ξέρω ότι είμαι απόλυτα ειλικρινής και πιστή σε αυτό που πραγματικά είμαι».



Η... απαλλαγή της Selena Gomez από τα social media, μόνο καλό της έχει κάνει, όπως παραδέχεται η ίδια. «Η ζωή μου είναι πολύ πιο υγιής πλέον. Δε γνωρίζω απολύτως τίποτα απ' όσα συμβαίνουν στον κόσμο της pop και με κάνει πολύ χαρούμενη αυτό. Και ίσως αυτό να μην κάνει όλους τους άλλους ευτυχισμένους, αλλά για μένα, πραγματικά μου έσωσε τη ζωή».

Cover photo: @selenagomez

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved