Selena Gomez είσαι δυνατή! Πώς κατάφερε να μην τη νοιάζει να είναι «τέλεια»

«Μου πήρε πολύ καιρό να συνειδητοποιήσω ότι αυτό που με έκανε μοναδική ήταν επίσης αυτό που με έκανε όμορφη», λέει η Selena.

Η Selena Gomez άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τα προβλήματα που επέφεραν στην ψυχολογία της τα ανέφικτα πρότυπα ομορφιάς της κοινωνίας, και ειδικά εκείνα που... «προστάζουν» να δείχνει πάντα νέα και όμορφη.

Η 29χρονη εξήγησε πώς κατάφερε να τα ξεπεράσει και πλέον ελπίζει να μπορέσει να βοηθήσει τους νεαρούς και επιρρεπείς fans της να απομακρυνθούν κι εκείνοι από αυτή τη λανθασμένη και τοξική νοοτροπία.

AP21258601553730

Η Cara Delevingne στο «Only Murders in the Building» - Η Selena Gomez πετάει από χαρά

Όσα εξομολογήθηκε η αστέρας της pop

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα ένιωθα ότι έπρεπε να είμαι τέλεια ή να έχω μία συγκεκριμένη εμφάνιση. Το γεγονός ότι βρίσκομαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας από πολύ μικρή, σίγουρα συνοδεύεται από μεγάλη πίεση. Είναι δύσκολο να αισθάνεσαι άνετα όταν νιώθεις ότι όλοι σε παρακολουθούν, σε κρίνουν και σχολιάζουν την εμφάνισή σου», είπε η Selena Gomez στο βρετανικό περιοδικό Glamour.

https://www.instagram.com/p/CWo6sdSJBsm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και συνέχισε: «Μου πήρε πολύ καιρό για να συνειδητοποιήσω ότι ήθελα απλά να είμαι ο εαυτός μου, ότι αυτό που με έκανε μοναδική ήταν επίσης αυτό που με έκανε όμορφη… Η αυτοπεποίθησή μου είναι κάτι που εξακολουθώ να δουλεύω καθημερινά, αλλά όταν σταμάτησα να προσπαθώ να συμμορφωθώ στα μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς της κοινωνίας, η οπτική μου άλλαξε εντελώς».

Αναλογιζόμενη τα μαθήματα ζωής που πήρε στο παρελθόν, η Selena Gomez θα ήθελε να είχε πει στον εαυτό της όταν ήταν νεότερη: «Το μακιγιάζ είναι κάτι για να διασκεδάζεις, αλλά όχι κάτι που χρειάζεσαι».

«Πίστευα ότι έπρεπε να φοράω μακιγιάζ για να νιώθω όμορφη και μπορώ σίγουρα να πω ότι αυτό άλλαξε τώρα που μεγάλωσα», εξήγησε.

Οι συμβουλές της Selena Gomez προς τις θαυμάστριές της

Η Selena Gomez έδωσε συμβουλές στις fans εκείνες που παλεύουν να ξεπεράσουν τις ίδιες ανασφάλειες, για το πώς να καταφέρουν να ξεφύγουν από όλο αυτό και να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση.



«Μου αρέσει να γεμίζω το σπίτι μου με αυτοκόλλητα σημειώματα που γράφουν θετικά μηνύματα και σχόλια. Γράφω πολλά και διάφορα, αλλά το "είμαι αρκετή" είναι το αγαπημένο μου - τα ονομάζω "υπενθυμίσεις ότι είσαι σπάνια"», είπε.

Η 29χρονη υποστήριξε, επίσης, ότι καλό είναι «να κάνουμε ένα διάλειμμα από τα social media» προκειμένου να καταπολεμήσουμε την πίεση του να έχουμε μία τέλεια εμφάνιση.

Cover photo: @selenagomez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το beauty trick της Selena Gomez για τα σπυράκια θα... σε σώσει

Η Selena Gomez υιοθέτησε (ξανά) το απόλυτο κούρεμα της δεκαετίας - Πάμε όλες για καρέ!

Yasss! Η Selena Gomez για πρώτη φορά υποψήφια στα Latin Grammy Awards

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved