Η Simone Ashley είναι η νεότερη style star του Bridgerton - Θα σε εμπνεύσει!

Η Simone θα ενσαρκώσει τον κεντρικό ρόλο στο Bridgerton – και μας είναι ήδη γνώριμη από άλλη σειρά του Netflix.

Η 26χρονη ανερχόμενη ηθοποιός έχει σημειώσει μια σειρά από σημαντικά style milestones τον περασμένο χρόνο: έκατσε στην πρώτη σειρά στις πασαρέλες των οίκων Prada και Chanel, βρίσκεται στην καμπάνια του νέου αρώματος Loewe, έκανε την εμφάνισή της στη βρετανική Vogue και ξεχώρισε σε μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις μόδας της χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/CW5YTSyoJ1t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λες και αυτά δεν ήταν αρκετά, παίζει τον ρόλο της «κακιάς» Olivia Hanan στην τηλεοπτική σειρά Sex Education και θα πρωταγωνιστήσει στον 2ο κύκλο του Bridgerton. Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις δύο σειρές, η Simone Ashley έχει εμφανιστεί σε μια σειρά από ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των Boogie Man, Kill Ben Lyk και Detective Pikachu.

pete_davidson_phoebedynevor-14.jpg

Πρώην της Ariana Grande είναι ζευγάρι με πρωταγωνίστρια του «Bridgerton» (pics+vid)



Ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί στο Bridgerton

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 2η σεζόν θα καταπιαστεί με τις ερωτικές περιπέτειες του μεγάλου αδερφού της Daphne, του Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) κατά την αναζήτηση της ιδανικής νύφης για εκείνον. Η Simon Ashley λοιπόν θα υποδυθεί την Kate Sharma, το νέο αντικείμενο του πόθου του Anthony. Η Kate Sharma είναι μια δυναμική και πανέξυπνη νέα γυναίκα, η οποία κατάγεται από την Ινδία και έχει φτάσει πρόσφατα στο Λονδίνο. Όπως δηλώνει «δεν μπορεί τους ανόητους» στους οποίους περιλαμβάνει και τον Anthony Bridgerton. Οπότε, μετά τους Regé-Jean Page and Phoebe Dynevor, το νέο κεντρικό ζευγάρι της σειράς είναι οι Bailey και Ahsley.

Τα γυρίσματα για τον 2ο κύκλο του Bridgerton αναμένεται να ξεκινήσουν στο Λονδίνο την ερχόμενη άνοιξη. Να θυμίσουμε πως 82 εκατ. οικογένειες παρακολούθησαν το Bridgerton μέσα στον πρώτο μήνα προβολής του στο Netflix.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @simoneasshley

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Bridgerton: Κάποιος δεν απόρησε καθόλου με την αποχώρηση του πρωταγωνιστή

Μετά το Bridgerton, η αγαπημένη σταρ της σειράς ετοιμάζει νέα ταινία

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved