Μετά το Bridgerton, η αγαπημένη σταρ της σειράς ετοιμάζει νέα ταινία

Την αγαπήσαμε μέσα από την επιτυχημένη παραγωγή, τώρα, όμως, έρχονται νέα σχέδια.

Η προηγούμενη χρονιά έφερε πολλές σειρές που ενθουσίασαν τον κόσμο. Οι ιστορίες δε σταματούσαν να εμφανίζονται και μέσα από αυτές αναδείχτηκαν ηθοποιοί που πλέον ανήκουν μακράν στη λίστα με τους πιο αγαπημένους μας. Τους ακολουθούμε στους λογαριασμούς τους και περιμένουμε κάθε νέο τους βήμα.

Πάρε τη σειρά «Bridgerton», για παράδειγμα. Όλη αυτή η αριστοκρατία της Αγγλίας και τα μέλη των οικογενειών έκαναν το κοινό να μην μπορεί να σηκωθεί από τον καναπέ. Να αναβάλλει τον ύπνο του για ώρες μετά, ώστε να μπορέσει να δει τη συνέχεια.




Πέρα από τον Regé-Jean Page που τρέλανε το γυναικείο κοινό, η ηθοποιός Phoebe Dynevor που υποδύθηκε τη Daphne Bridgerton έγινε το νέο it-girl των ημερών. Γλυκιά, όμορφη, εντυπωσιακή, χαρισματική, η κοπέλα αυτή είναι το άτομο που κάθε σκηνοθέτης θα ήθελε να έχει στο cast του.

Κάπως έτσι, έφτασε η ώρα για να συμμετάσχει στην ταινία «The Colour Room», στην οποία θα υποδυθεί την αγγειοπλάστρια Clarice Cliff -που έζησε από το 1922 μέχρι το 1963 και έγινε η διευθύντρια στον καλλιτεχνικό τομέα εργοστασίου-.

Η πρώτη φωτογραφία έχει ήδη κυκλοφορήσει και η Dynevor εντυπωσιάζει με το ύφος και την αμφίεσή της.


Δες περισσότερες φωτογραφίες της ηθοποιού στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved