Bridgerton: Κάποιος δεν απόρησε καθόλου με την αποχώρηση του πρωταγωνιστή

Τα νέα της αποχώρισης του Regé-Jean Page προκάλεσαν πανικό στον πλανήτη, εκτός από μία γυναίκα.

Η σειρά Bridgerton ήταν πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού για πολύ καιρό από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε online. Είναι αυτό που μερικές παραγωγές απλά σε κερδίζουν και σε κρατούν σχεδόν χωρίς ανάσα να βλέπεις το ένα επεισόδιο μετά το άλλο. Που εύκολα θα αφήσεις για λίγο πίσω σου τον ύπνο και θα εστιάσεις στην ιστορία που σου παρουσιάσουν.

Σίγουρα με το Bridgerton τα παραπάνω σου συνέβησαν. Οι πρωταγωνιστές του, άλλωστε, ήταν διαλεγμένοι πολύ προσεκτικά για να δώσουν αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα της Αγγλικής αριστοκρατίας και πράγματι παιδιά, όπως ο Regé-Jean Page, δεν πέρασαν απαρατήρητα.



Για την ακρίβεια, όταν ανακοινώθηκε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη σειρά, ο πλανήτης βρέθηκε σε σοκ να μην μπορεί να πιστέψει ότι αγαπημένος -και κούκλος- σταρ δε θα είναι πια κοντά του σε αυτό το story.

Η executive producer της σειράς, Shonda Rhimes, δήλωσε την έκπληξή της με όλο αυτό. Όχι γιατί ο ηθοποιός δεν είναι καλός, αλλά γιατί ουσιαστικά ολοκλήρωσε την ιστορία του και δεν τον σκότωσε.

Στην παρακάτω gallery θα δεις ακριβώς τι είπε στο Vanity Fair η παραγωγός -που, μάλιστα, βρίσκεται πίσω από σειρές, όπως Grey’s Anatomy, Scandal και How To Get Away With Murder-.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved