Όλος ο κόσμος ζητάει αυτόν τον σέξι ηθοποιό για τον επόμενο James Bond

Και δεν είναι και παράλογο.

Η νέα ταινία του James Bond είναι μία από εκείνες που περιμένει το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη. Όχι ότι είναι παράλογο εδώ που τα λέμε. Μιλάμε για έναν από τους πιο κλασικούς, εικονικούς χαρακτήρες ιστορίας που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Τα stories στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει είναι γνωστά πλέον σε όλον τον πλανήτη και, από ένα σημείο και μετά, οι θεατές περιμένουν τις επόμενες ταινίες για να συνεχίσουν μία παράδοση.

Στην παρούσα φάση, δε γνωρίζουμε ποιος θα αναλάβει τον εν λόγω ρόλο μετά την αποχώρηση του Daniel Craig. Συνήθως, η ανακοίνωση γίνεται μετά την προβολή της τελευταίας ταινίας του προκατόχου και αυτή έχει πάρει πολλές αναβολές λόγω πανδημίας. Οπότε, απλώς μένουμε να μαντεύουμε και να έχουμε τις δικές μας ευχές σχετικά με το ποιον θα θέλαμε να δούμε.




Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η σειρά Bridgerton στο Netflix, η οποία κατευθείαν βρέθηκε στις πρώτες προτιμήσεις των χρηστών. Σε αυτήν, παίζει ο ηθοποιός Regé-Jean Page, ένα αντικειμενικά πολύ ωραίο παιδί που έκλεψε την καρδιά όχι μόνο της πρωταγωνίστριας αλλά και των θεατών που παρακολουθούσαν τα επεισόδια. Μάλιστα, τους άρεσε τόσο πολύ που μπήκαν στο Twitter και άρχισαν να τον ζητάνε για τον επόμενο 007.

Άσχετα με το τι πρόκειται να γίνει στη συνέχεια, απ’ ό,τι φαίνεται, ο ηθοποιός έχει ήδη αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του από την τηλεόραση.

Δες φωτογραφίες του στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved