Πρώην της Ariana Grande είναι ζευγάρι με πρωταγωνίστρια του «Bridgerton» (pics+vid)

Όλοι μιλούν για το νέο hot ζευγάρι της showbiz και όπως όλα δείχνουν δεν μπορούν πια να κρύψουν τη σχέση τους.

Τι κι αν εσύ είχες συνηθίσει την αγαπημένη σου Ariana Grande στο πλευρό του όμορφου Pete Davidson, πλέον ο κωμικός έχει στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του και η καρδιά του ανήκει σε άλλο κορίτσι. Ο όμορφος star φαίνεται πως ερωτεύτηκε παράφορα την όμορφη ηθοποιό, πρωταγωνίστρια της σειρά «Bridgerton» και μάλιστα τα… αδιάκριτα βλέμματα έχουν πέσει πάνω τους περισσότερες φορές από όσες θα περίμενες.

Από τις αρχές του Μαρτίου οι φήμες έχουν οργιάσει και φυσικά οι θαυμαστές υποστηρίζουν πως οι δυο τους είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz. Στα social media όλοι υποστηρίζουν πως περνούν χρόνο μαζί και μάλιστα πρέπει να σου πούμε πως διαρκώς κάνουν repost τα νέα της… σχέσεις, χωρίς να αφήνουν σε ησυχία το νέο ζεύγος.

Όπως έχει αποκαλύψει το US Weekly, Pete Davidson και Phoebe βγαίνουν και τα συναισθήματά τους είναι αμοιβαία. Το love- story τους φημολογείται πως ξεκίνησε από την αρχή της δεύτερης σεζόν του «Bridgerton» και παρά την απόσταση που ορισμένες φορές τους κρατά κάποια χιλιόμετρα μακριά, διατηρούν στενές επαφές με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Και αν νομίζεις πως όλα τα παραπάνω είναι απλά αβάσιμες υποψίες, να σου πούμε πως οι θαυμαστές τους είδαν να περιφέρονται αγκαλιασμένοι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και το αποκορύφωμα; Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Pete αποκάλυψε πως είναι σε σχέση με το… celeb crush του και τελειώνοντας δήλωσε πως δεν μπορεί να πει περισσότερα.

Ναι, αν ακόμη αναρωτιέσαι σε ποια αναφερόμαστε, μιλάμε για την πανέμορφη Phoebe Dynevor, την 26χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς «Bridgerton». Λοιπόν, τα συμπεράσματα δικά σου, αν ρωτάς πάντως εμάς, οι δυο τους είναι το νέο hot ζευγάρι, το οποίο σίγουρα θα επιβεβαιωθεί.



Δες τις φωτογραφίες της στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved