Τον λες και... περίεργο! Ο Brooklyn Beckham και η epic απαίτηση για τον γάμο του

Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας εντός του 2022 και η νύφη Nicola Peltz φροντίζει όλα να είναι τέλεια για τη «μεγάλη ημέρα».

Ήταν Ιούλιος του 2021 όταν το Instagram πήρε φωτιά καθώς ένας από τους πιο νέους, περιζήτητους εργένηδες του Hollywood αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα με την αγαπημένη του. Ο Brooklyn Beckham (γιος του David και της Victoria Beckham) ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Nicola Peltz.

O 22χρονος Brooklyn έκανε πρόταση γάμου στην 27χρονη ηθοποιό, με την οποία είναι ζευγάρι από τα τέλη του προηγούμενου έτους. Ο Brooklyn και η Νicola είναι κυριολεκτικά αχώριστοι, με τις κοινές τους εμφανίσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Την ίδια ώρα το ζευγάρι δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες και videos από την καθημερινότητά του, δείχνοντάς μας πόσο ερωτευμένοι είναι.

Oι νέες λεπτομέρειες για τον γάμο τους και η απαίτηση του Brooklyn

https://www.instagram.com/p/CQeJWWyFi4T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Brooklyn Beckham άφησε την αγαπημένη του, Nicola Peltz, να έχει τον πρώτο ρόλο στον προγραμματισμό του γάμου, της ζήτησε ωστόσο κάτι πολύ συγκεκριμένο για τη δεξίωση. Ο Brooklyn θέλει τα πιάτα στον γάμο να είναι όλα στρογγυλά. Ναι, κι όμως. Την ίδια ώρα το ζευγάρι αναζητά το ποτό που θα προσφέρει στους καλεσμένους.

«Το βράδυ πριν από τον γάμο, ο Βrooklyn θα μείνει με τον μπαμπά μου και τα αδέρφια μου και μετά με τον πατέρα του και τα αδέρφια του», ανέφερε η Nicola Peltz.

brooklyn beckham 2

Nicola Peltz: Ο Brooklyn Beckham της έκανε δώρο το πιο τρελό μενταγιόν (pics+vid)

Η ρομαντική πρόταση γάμου

«Δύο εβδομάδες πριν ζήτησα από το άλλο μου μισό να με παντρευτεί και εκείνη είπε το ναι. Είμαι ο πιο τυχερός άνδρας στον κόσμο. Υπόσχομαι ότι θα είμαι ο καλύτερος σύζυγος και ο καλύτερος μπαμπάς μια μέρα. Σ' αγαπώ μωρό μου», έγραψε στο post που βλέπεις παρακάτω ο Brooklyn Beckham. Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και η μέλλουσα νύφη, Νicola Peltz, γράφοντας: «Με έκανες το πιο ευτυχισμένο κορίτσι στον κόσμο. Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου στο πλευρό σου. Η αγάπη σου είναι το πιο πολύτιμο δώρο. Σ' αγαπώ τόσο πολύ μωρό μου».

https://www.instagram.com/p/CCgN-Vel63f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είχα το δαχτυλίδι, το είχα κρύψει πίσω από κάτι λουλούδια γιατί ανεβήκαμε ψηλά σε έναν τεράστιο λόφο. Είχε μία εκπληκτική θέα ενός τεράστιο ποταμού στο Bedford. Δεν μπορούσα, όμως, να ανοίξω το μπουκάλι, που ήταν τελείως ντροπιαστικό. Ύστερα από 10 λεπτά, επιτέλους τα κατάφερα. Της έβαλα ένα ποτήρι κρασί και γονάτισα - δεν ήξερε τι έκανα», δήλωσε ο Brooklyn Beckham.

Πηγή κεντρικής: @brooklynbeckham



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved