Brooklyn Beckham- Nicola Peltz: Επικό τρολάρισμα για το δέντρο που στόλισαν στη βίλα τους (photos)

Το μικροσκοπικό χριστουγεννιάτικο δέντρο του ζευγαριού έδωσε στους fans την ευκαιρία για troll!

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει και οι celebrities έχουν μπει για τα καλά σε #xmasmood. O Brooklyn Beckham και η αρραβωνιαστικιά του, Nicola Peltz στόλισαν το πολυτελές σπίτι τους και θέλησαν να το μοιραστούν αργότερα με τους εκατομμύρια ακόλουθούς τους στο Instagram. Οι αντιδράσεις ωστόσο που ακολούθησαν... δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό που θα περίμενε το ζευγάρι.

To mini δέντρο που έκανε χαμό στα social media

brooklyn_nicola_xmas_copy.jpg

Τόσο το σαλόνι όσο και το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, προκάλεσε... απογοήτευση και όχι άδικα. Οι θαυμαστές του ζευγαριού είχαν μεγαλύτερες προσδοκίες για τη βίλα των 10,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Beverly Hils στην οποία τοποθέτησαν ένα mini λευκό δεντράκι με λευκά φωτάκια. Απίστευτο κι όμως αληθινό! Βαρέθηκαν άραγε να στολίσουν; Πρόκειται για κάποιο τρολάρισμα του ζευγαριού ή απλά μας έδωσαν μια μικρή γεύση από τον εντυπωσιακό στολισμό δέντρου που θα ακολουθήσει; Άγνωστο για την ώρα!!

brooklynbeckham nicola peltz

Brooklyn Beckham: Δεν πάει ο νους σου πόσο κόστισε το σπίτι που αγόρασε με την αγαπημένη του

Τα stories που έκαναν τους fans να μην μπορούν να σταματήσουν το... τρολάρισμα

Η νεαρή ηθοποιός-μοντέλο κάλεσε τις φίλες της στο σπίτι και έτσι τα stories ξεκίνησαν... Η Nicola Peltz φωτογράφισε τον Brooklyn στο σαλόνι τους ενώ εκείνος κρατά μια ξύλινη σανίδα κοπής με σπιτικό σκορδόψωμο και γυάλινα δοχεία με λάδι (yummy!) και έγραψε: «Κοιτάξτε τι έφτιαξε το μωρό μου για το βράδυ με τα κορίτσια».

brooklyn beckham saloni
brooklyn_nicola_xmas.jpg

Το σαλόνι του διάσημου ζευγαριού είναι διακοσμημένο με βελούδινα λευκά χαλιά και κρεμ χρώμα στους τοίχους, με ένα ζεστό ηλεκτρικό τζάκι με μαρμάρινο περίβλημα. Όπως καταλαβαίνεις δεν τίθεται θέμα χρημάτων οπότε οι fans με το δίκιο τους «εξαγριώθηκαν» για το μικροσκοπικό δέντρο που επέλεξε το ζευγάρι για το σπίτι του.

«Το δέντρο μας είναι σαν μωρό», έγραψε ο Brooklyn Beckham στη φωτογραφία που απεικονίζει το μικρό άσπρο δέντρο τους, το οποίο δεν είχε καν στολίδια παρά μόνο λευκά φωτάκια. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι όλοι μας περιμέναμε κάτι πιο... grande για το τόσο μεγάλο σπίτι του ζευγαριού, επομένως κατανοούμε απόλυτα την απογοήτευση του κοινού.

Το σπίτι που στεγάζουν τον έρωτά τους Beckham-Peltz

Ο Brooklyn Beckham αγόρασε το σπίτι τον Ιούνιο του 2021. Η βίλα αποτελείται από πέντε υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, μια βεράντα στον τελευταίο όροφο, πισίνα, μια αίθουσα γιόγκα και μπαρ.



Η αγορά του σπιτιού ήρθε μετά την απόφαση του νεαρού μοντέλου να εγκαταλείψει το σπίτι που διέμενε με την οικογένειά του και να συζήσει με την 26χρονη μέλλουσα σύζυγό του.

Ερωτηθείς αν ήταν δύσκολο να απομακρυνθεί από το πατρικό του, ο Brooklyn Beckham είπε στο αμερικανικό HELLO!: «Όχι, γιατί παντρεύομαι την καλύτερή μου φίλη οπότε έχουμε το δικό μας σπίτι τώρα και είναι πολύ ωραίο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Nicola Peltz: Ο Brooklyn Beckham της έκανε δώρο το πιο τρελό μενταγιόν (pics+vid)

O Brooklyn Beckham έκανε την πιο γλυκιά εξομολόγηση στην Nicola Peltz

Κι όμως! O Brooklyn Beckham έκανε τατουάζ το κορίτσι του!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved