Nicola Peltz: Ο Brooklyn Beckham της έκανε δώρο το πιο τρελό μενταγιόν (pics+vid)

Το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο αλλά αυτό το μενταγιόν, αν μας ρωτάς, δεν θα το φορούσαμε!

Θυμάσαι πώς ένιωσες με την ανακοίνωση του αρραβώνα του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz; Λοιπόν, τίποτα δε συγκρίνεται με το συναίσθημα που θα νιώσεις τώρα, μόλις μάθεις τι δώρο έκανε ο Brooklyn στην αγαπημένη του. Παρεμπιπτόντως, αυτή ίσως να είναι μια καλή ιδέα για δώρο, δεν ξέρουμε όμως αν όλοι σκέφτονται σαν την Nicola.

Λοιπόν να σου υπενθυμίσουμε πως τον περασμένο Ιούλιο τα παιδιά ανακοίνωσαν τα ευχάριστα και σύσσωμη η κοινότητα των social media αλλά και οι διάσημοι φίλοι των γονιών τους έσπευσαν να δώσουν τα συγχαρητήρια αλλά και τις ευχές τους. Πλέον μετά από τόσους μήνες παραμένουν αγαπημένοι και όπως όλα δείχνουν το love- story τους είναι τουλάχιστον καρμικό.

Και για να επιστρέψουμε τώρα στο φλέγον ζήτημα της ημέρας, ποιο μπορεί να είναι το τρελό δώρο που έκανε ο Brooklyn στην Nicola και εκείνη το δέχτηκε με χαρά; Όπως φαίνεται έχουν ξεπεράσει τους εαυτούς τους στα δώρα και αποφάσισαν να κάνουν κάτι… έξω από τα συνηθισμένα. Η Nicola φορά ένα μενταγιόν στο λαιμό της το οποίο θα της θυμίζει πάντα το αγαπημένο της και αυτό δε είναι άλλο από ένα επιχρυσωμένο δόντι του. Ναι, σωστά διάβασες!

Όπως αποκαλύπτεται στο HollywoodLife η όμορφη Nicola φορά με χαρά αυτό το μενταγιόν και μάλιστα αποκάλυψε όλο το story πίσω από αυτό το δώρο. «Μόλις τελειώσαμε το σετ μιας ταινίας και το δόντι του Brooklyn τον ενοχλούσε πραγματικά πολύ. Σκεφτόμασταν πότε ήταν η κατάλληλη στιγμή να βγάλει τους φρονιμίτες τους. Η μαμά μου είχε κρατήσει στη ντουλάπα της το δικό μου φρονιμίτη και έτσι αποφάσισαν να κάνω το ίδιο και σε εκείνον. Πλέον φοράω τον φρονιμίτη του και φοράει τον δικό μου.»



Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved