Κι όμως! O Brooklyn Beckham έκανε τατουάζ το κορίτσι του!

Ο Brooklyn και η Nicola είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ο Brooklyn Beckham και η αρραβωνιαστικιά του Nicola Peltz πέρασαν λίγο ποιοτικό, διασκεδαστικό, χρόνο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το 21χρονο μοντέλο δημοσίευσε στο Ιnstagram, μια σειρά βίντεο και φωτογραφιών στο Instagram όπου τον βλέπουμε να βάφει με κραγιόν την Nicola.

Δεν μας έκανε εντύπωση πως το προϊόν είναι από την τελευταία συλλογή κραγιόν της μαμάς του, Victoria Beckham. Ο Brooklyn είναι το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά της Victoria και του David Beckham και έχει άψογες, σχεδόν φιλικές σχέσεις με τους γονείς του.

Αυτό που είδαμε με έκπληξη στις φωτογραφίες, είναι το νέο tattoo του Brooklyn στον αυχένα. Με μια δεύτερη ματιά καταλάβαμε πως πρόκειται για τα εντυπωσιακά μάτια της αγαπημένης του Nicola. Το όμορφο ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του στο Instagram τον Ιούλιο με ένα ιδιαίτερο post.

https://www.instagram.com/p/CCgN-Vel63f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Πριν από δύο εβδομάδες ζήτησα από την αδελφή ψυχή μου να με παντρευτεί και είπε ναι, είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο", έγραψε ο Brooklyn. Υπόσχομαι να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και ο καλύτερος μπαμπάς μια μέρα. Σε αγαπώ μωρό μου», συμπλήρωσε κι εμείς λιώσαμε.


https://www.instagram.com/p/CF75qFnn3hS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved