Όλοι μιλάνε για τον Brooklyn αλλά για ρίξε μια ματιά και στον Cruz Beckham

Ο 18χρονος γιος του David Beckham θα σε εκπλήξει με την καλλιτεχνική του φύση και την εμφάνισή του.

Ο Cruz Beckham είναι ο τρίτος κατά σειρά γιος του David και της Victoria Beckham και φέτος έκλεισε τα 18. Παρότι, οι «φανατικοί» της οικογένειας ασχολούνται περισσότερο με τον μεγάλο γιο, τον Brooklyn και την σχέση του με την Nicola Peltz εμείς σου προτείνουμε να δεις και το «φαινόμενο» Cruz.

Το κοινό με τη Victoria Beckham

Ο 18χρονος γιος της Victoria Beckham φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματά της, αφού θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική και το τραγούδι. Όπως θα δεις και στο προφίλ του στο Instagram τις περισσότερες ώρες της μέρας τις περνάει «σκαρώνοντας» κάποιο τραγούδι στο στούντιο ή παίζοντας μουσική. Μάλιστα, ο David Beckham δημοσίευσε ένα βίντεο για να του ευχηθεί στα 18α γενέθλιά του στο οποίο φαίνεται ότι ο Cruz από μικρός το «είχε» με το τραγούδι και τη μουσική.

https://www.instagram.com/p/Co4EWrzovMo

Πειραματίζεται με την εμφάνισή του

Στον Cruz αρέσει να πειραματίζεται με την εμφάνισή του αφού θα δεις ότι ναι μεν προτιμάει τις πιο casual και χρωματιστές εμφανίσεις, ωστόσο όταν το επιλέγει, το κοστούμι του «πάει» τέλεια. Μάλιστα, με αυτό το look μοιάζει ακόμα περισσότερο στον μπαμπά του κι αυτό αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες πιο κάτω:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved