Ο Brooklyn Beckham έκανε την αγάπη του για τη μαγειρική... επάγγελμα - Νέα εκπομπή, νέες συνταγές!

Ο Brooklyn Beckham αγαπά να μαγειρεύει για την κοπέλα και την οικογένειά του, και πλέον μπορείς κι εσύ να φτιάξεις τις συνταγές του!

Όπως κάναμε πολλές από εμάς στην πρώτη καραντίνα - και συνεχίσαμε στη δεύτερη - έτσι και ο Brooklyn Beckham... σήκωσε τα μανίκια και μπήκε στην κουζίνα, δοκιμάζοντας τις μαγειρικές οτυ ικανότητες!

Όπως παραδέχεται το νεαρό μοντέλο, «όταν μπήκαμε σε καραντίνα, ξεκίνησα να μαγειρεύω κάθε μέρα και μου άρεσε πολύ». Ωστόσο, το περασμένο καλοκαίρι, ο Brooklyn πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, φυσικά με τη βοήθεια της αρραβωνιαστικιάς του, Nicola Peltz.

https://www.instagram.com/p/CWZKGjaN5wi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η Nicola άρχισε να με βιντεοσκοπεί καθώς μαγείρευα, άρχισα να τα δημοσιεύω και είδα ότι άρεσε πολύ στους ανθρώπους», δήλωσε ο 22χρονος, και μάλιστα αποκάλυψε ότι η σύντροφός του ήταν εκείνη που του έβαλε την ιδέα για το νέο επαγγελματικό του βήμα!

nicola peltz bechkam 2

Brooklyn Beckham- Nicola Peltz: Επικό τρολάρισμα για το δέντρο που στόλισαν στη βίλα τους (photos)

Η νέα εκπομπή μαγειρικής του Brooklyn Beckham είναι γεγονός!

Ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτού του νέου... χόμπι και φυσικά ταλέντου που ανακάλυψε ο Brooklyn Beckham ότι έκρυβε μέσα του; Μια νέα εβδομαδιαία εκπομπή μαγειρικής οκτώ επεισοδίων με το όνομα «Cookin' With Brooklyn»!

Η νέα εκπομπή του ξεκίνησε να προβάλλεται μόλις χθες στο Watch Together μέσω Messenger. Στο πρώτο επεισόδιο, το μοντέλο συνάντησε μια σειρά από διάσημους σεφ - συμπεριλαμβανομένων των Nobu Matsuhisa, Adam Perry Lang, Nancy Silverton και Roy Choi.

https://www.instagram.com/reel/CT5MupQKPSl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι μεγάλη μου τιμή που μπορώ να έρθω σε επαφή με τους ανθρώπους από τους οποίους εμπνεύστηκα. Μία από τις αγαπημένες μου σεφ είναι η Nancy Silverton, από την οποία άντλησα έμπνευση και έμαθα πώς να φτιάχνω μια τάρτα με βατόμουρο. Είναι ο δρόμος για να γίνω κι εγώ μια μέρα μεγάλος σεφ», είπε λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας του εκπομπής ο Beckham.

Ωστόσο, ο 22χρονος μάς επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις! Σε ένα αποκλειστικό βίντεο για τη Vogue, ο Brooklyn ετοίμασε ένα γεύμα για τη Nicola Peltz με φρέσκες ταλιατέλες alla ruota (για να το θέσω πιο απλά, ζυμαρικά που περιστρέφονται γύρω από έναν τεράστιο τροχό τυριού).

https://www.instagram.com/p/CXeiN12F5mg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πάθος του για το φαγητό ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, αλλά η μαγειρική τού άλλαξε τη ζωή

Όπως περιγράφει ο ίδιος, η πολυταξιδεμένη παιδική του ηλικία πυροδότησε ένα πάθος για το φαγητό.

«Πάντα ήθελα να δοκιμάζω νέες γεύσεις. Από τότε που ήμουν πολύ μικρός, ήμουν πολύ τυχερός και μπορούσα να ταξιδεύω πολύ, έτσι έχω δοκιμάσει πραγματικά όλα τα διαφορετικά είδη φαγητού από διαφορετικά μέρη και διαφορετικές περιοχές. Θέλω να πω, είμαι κάπως ντροπαλός, έτσι μερικές φορές δυσκολεύομαι να εκφραστώ σε άλλους ή να μιλήσω σε άλλους, αλλά το μαγείρεμα σε βοηθά πραγματικά να συνδεθείς με τους ανθρώπους οπουδήποτε», περιέγραψε ο Brooklyn Beckham.



Και συνέχισε:

«Βρίσκω το μαγείρεμα πραγματικά θεραπευτικό και ηρεμιστικό. Πάντα συμβαίνουν τόσα πολλά στο μυαλό μου, πάντα αγχώνομαι για κάτι, αλλά το να μαγειρεύω είναι το μόνο πράγμα που με χαλαρώνει. Είμαι μόνο εγώ, το φαγητό, το πιάτο,, οι φίλοι μου, η Nicola, η οικογένεια της Nicola, η οικογένειά μου. Απλώς απολαμβάνω να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους, οπότε είναι το δεύτερο πράγμα που μπορώ να κάνω στη ζωή μου, εκτός από το να περνάω χρόνο με την αρραβωνιαστικιά μου, που απλώς με κάνει να ξεχνάω τα πάντα».

Cover photo: @brooklynbeckham

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Brooklyn Beckham έκανε την πιο γλυκιά εξομολόγηση στην Nicola Peltz

Nicola Peltz: Ο Brooklyn Beckham της έκανε δώρο το πιο τρελό μενταγιόν (pics+vid)

Κι όμως! O Brooklyn Beckham έκανε τατουάζ το κορίτσι του!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved