Από την Shay Mitchell μέχρι την Kendall Jenner μάθε τα πάντα για τις διακοπές των celebrities

Πού περνούν το καλοκαίρι τους οι αγαπημένες μας stars;

Το καλοκαίρι έχει καταφθάσει επισήμως, παρά τις απότομες εναλλαγές του καιρού που δεν μας έχει αφήσει να απολαύσουμε μια από τις αγαπημένες μας εποχές του έτους ακριβώς όπως θα θέλαμε.

Στην άλλη άκρη του πλανήτη οι celebrities έχουν ήδη «βάλει φωτιά» στις παραλίες, περνώντας υπέροχα στις καλοκαιρινές τους διακοπές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μάθε πρώτη τα summer news των αγαπημένων stars, για να είσαι πάντα in και να μη μένεις πίσω. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να διαβάζεις τις παρακάτω γραμμές! Ξεκινάμε;

Πού επέλεξαν να περάσουν τις καλοκαιρινές ημέρες οι αγαπημένες μας stars;

Hailey Bieber

Η ιδρύτρια της εταιρίας «Rhode» επισκέφθηκε, επίσης, την Γαλλία μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Justin Bieber, πριν από μερικές ημέρες.

https://www.instagram.com/p/CtIBCImvg-V/

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ειδυλλιακές φωτογραφίες από την απόδρασή τους και μας έκανε να θέλουμε να «πετάξουμε» στην ευρωπαϊκή χώρα σήμερα κιόλας!

Shay Mitchell

Η ιέρεια του στυλ, Shay Mitchell, αποφάσισε να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την κόρη της, Atlas, και αγαπημένους φίλους στην Ιταλία τον φετινό Ιούνιο. Μας ταξίδεψες νοητά για ακόμα μια φορά βρε Shay...

https://www.instagram.com/p/Ctu6PrSpg9-/

Kendall Jenner

Η Kendall Jenner μαγνήτισε για ακόμα μια φορά τα βλέμματα, αλλά και τα φωτογραφικά φλας με τις εντυπωσιακές, καλοκαιρινές εμφανίσεις της, ενώ ταξίδεψε και εκείνη μέχρι την Γαλλία, συγκεκριμένα στην γαλλική ριβιέρα, με τους φίλους της προ ολίγων ημέρων.

https://www.instagram.com/p/Cs1f_dXPGCP/

Selena Gomez

Η δημοφιλής ηθοποιός-τραγουδίστρια βρέθηκε πρόσφατα στο Παρίσι για γυρίσματα και δεν σταμάτησε να δημοσιεύει cool στιγμιότυπα από την Πόλη του Φωτός. Μπορεί να μην φόρεσε μαγιό ωστόσο μας χάρισε μερικές όμορφες φωτογραφίες από την Γαλλική πρωτεύουσα.

https://www.instagram.com/p/Ct0KlbQRtEx/

Dua Lipa

H Dua Lipa ξεκίνησε από νωρίς φέτος τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις, ποζάροντας με ένα super cool μπικίνι από παγιέτες.

https://www.instagram.com/p/CsGd0sGMvQa/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τις αγαπημένες μας stars.

Πηγή κεντρικής: haileybieber

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved