Γιώργος Κακοσαίος και Γιάννης Πλούταρχος: Τα δύο «καλύτερα παιδιά» σάρωσαν την σκηνή των MAD VMAs

O Γιώργος Κακοσαίος εμφανίστηκε στο τελευταίο act και το κλείσιμο των MADVMA 2023 μαζί με τον μπαμπά του και το κοινό τους αποθέωσε.

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκαν, όπως και κάθε χρόνο τα Μad Video Music Awards και το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει στο ολυμπιακό στάδιο του Tae Kwon Do τους αγαπημένους του καλλιτέχνες σε πολύ ενδιαφέρουσες συνεργασίες επί σκηνής.

Γιώργος Κακοσαίος και Γιάννης Πλούταρχος μαζί στη σκηνή των MADVMAs - Τα σχόλια του κοινού

Το act για το κλείσιμο των βραβείων ήταν πραγματικά πολύ συγκινητικό και ταυτόχρονα ξεσηκωτικό αφού ο Γιώργος Κακοσαίος και ο Γιάννης Πλούταρχος εμφανίστηκαν μαζί on stage. Μπαμπάς και γιος τραγούδησαν μαζί τις μεγάλες τους επιτυχίες ενθουσιάζοντας το κοινό των MADVMAs. Ο Γιώργος Κακοσαίος δημοσίευσε κι ένα βίντεο - στιγμιότυπο από την χθεσινή τους εμφάνιση στον λογαριασμό του Instagram το οποίο πήρε, όπως ήταν φυσικό, αμέτρητα likes.

https://www.instagram.com/reel/CttcxGJIIgv/

Βέβαια, οι followers του νεαρού τραγουδιστή δεν γινόταν να μην σχολιάσουν κιόλας, παρακολουθώντας το απόσπασμα που δημοσίευσε ο ίδιος, πως ο ένας ήταν «πιο υπέροχος» από τον άλλο ενώ ειδικά για τον Γιώργο Κακοσαίο σχολίασαν πως είναι ένα σωστό παράδειγμα προς μίμηση με την πορεία του μέχρι τώρα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η σχέση του με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Πλούταρχος με την σύζυγό του Μαρία έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά. Ο Γιώργος και η Κατερίνα, έχουν ξεκινήσει να ακολουθούν τα βήματα του μπαμπά τους ενώ ακολουθούν η 16χρονη Ελεωνόρα, η 14χρονη Παναγιώτα και ο 11χρονος Κωνσταντίνος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι πολύ υποστηρικτικός μπαμπάς και αυτό φαίνεται από το πόσο «ακομπλεξάριστα» στέκεται δίπλα στον Γιώργο (Κακοσαίο) και την Κατερίνα στα πρώτα τους βήματα στον χώρο της μουσικής. Μάλιστα, οι τρεις τους θα κάνουν συναλίες μαζί όλο το καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/reel/CsoYM9oopWc/

Πηγή φωτογραφιών Γιώργου Κακοσαίου με Γιάννη Πλούταρχο και κεντρική: NDP PHOTOS

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved