Το νέο τραγούδι του Γιώργου Κακοσαίου βάζει «φωτιά» στις νύχτες μας

Το ολοκαίνουριο μουσικό αριστούργημα που έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές μας!

Ο Γιώργος Κακοσαίος αποτελεί το next big thing στην ελληνική δισκογραφία και τη μουσική βιομηχανία, εκπλήσσοντάς μας κάθε φορά με τις καλλιτεχνικές του «ανησυχίες» και τα νέα του τραγούδια να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των music charts. Ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια της νέας γενιάς, κάνοντας «πάταγο» και προκαλώντας πανικό σε κάθε του live, κάτι το οποίο μπορείς κάλλιστα να διαπιστώσεις και η ίδια στην «Ακτή Πειραιώς», όπου εμφανίζεται με την μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου. Εσύ άκουσες το νέο του τραγούδι;

Έχεις ακούσει την κόρη του Γιάννη Πλούταρχου να τραγουδάει; Θα μαγευτείς

«Η Νύχτα» του Γιώργου Κακοσαίου μας κάνει χίλια κομμάτια

https://www.instagram.com/p/CO0BdsuFvPv

Ο Γιώργος Κακοσαίος ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τον αγαπημένο μας Φοίβο στο ολοκαίνουριο τραγούδι του με τίτλο «Η Νύχτα», το οποίο κυκλοφόρησε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου. Πρόκειται για ένα ζεϊμπέκικο, το οποίο σε συνεπαίρνει από τις πρώτες, κιόλας, νότες, προκαλώντας ακατανίκητα ερωτικά συναισθήματα, με το videoclip να το απογειώνει ακόμα περισσότερο.

Το εκπληκτικό music video φέρει την υπογραφή και επιμέλεια του ταλαντούχου Κώστα Καρύδα, με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον ερμηνευτή, ο οποίος μας ταξιδεύει μέσα από μια εκρηκτική ιστορία, η οποία εκτυλίσσεται μέχρι και την ανατολή. Μετά το «Κάνε μας τη χάρη», το οποίο αποτελεί τον ύμνο όλων των πληγωμένων, και μη, ψυχών, που κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 9 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, «Η Νύχτα» θα αποτελέσει, σίγουρα, το νέο hit του χειμώνα και όχι μόνο!

Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά στον Γιώργο και τον ευχαριστούμε, που μας «ταξιδεύει» μουσικά, με την μια επιτυχία του να διαδέχεται την άλλη!

© 2018-2023 Teen.queen.gr - All rights reserved