Γιώργος Κακοσαίος: Ο πρωτοεμφανιζόμενος των MAD VMA μέσα από 10 photos που θα λατρέψεις

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου είναι το νέο crush μας.

Τα Mad Video Music Awards πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021, έπειτα από ένα χρόνο απουσίας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, και μάλιστα με την παρουσία κόσμου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.

Την πιο μουσική βραδιά της χρονιάς παρουσίασε φυσικά ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ τον παλμό των backstage έδινε η Κόνι Μεταξά. Λαμπεροί καλλιτέχνες έδωσαν το παρών στη γιορτή της μουσικής, ενώ είδαμε και acts που μας εντυπωσίασαν. Ένα είναι όμως το βραβείο που θέλουμε να σχολιάσουμε μόνο και που μας ενθουσίασε.

https://www.instagram.com/p/CJ_rvDel3_L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου στον Γιώργο Κακοσαίο

Ο Γιάννης Πλούταρχος υπήρξε (και είναι ακόμη) ένας από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές στην ελληνική μουσική βιομηχανία με χρόνια επιτυχιών στην πλάτη του. Είναι επίσης κι ένας πολύ ωραίος και γοητευτικός άντρας.

Γιώργος Κακοσαίος: Το νέο σου crush έβγαλε νέο single και θα κολλήσεις

Ευτυχώς αυτό το γονίδιο πέρασε και στα παιδιά του, τα οποία έχουν εξαιρετικές φωνές, αλλά και παρουσιαστικό. Ο μεγάλος γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος, είναι το θέμα μας στην προκειμένη περίπτωση, και το γεγονός πως στα Mad Awards πήρε το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη.

giorgos kakosaios 207652971 2904797599774370 8706573190089328812 n

Ο Γιώργος ως πρωτοεμφανιζόμενος

Ο 21χρονος γιος του Γιάννη Πλούταρχου είναι ένα πολύ όμορφο αγόρι (καμία έκπληξη) και διαθέτει μια εξαιρετική φωνή. Τον τελευταίο χρόνο έχει ξεκινήσει δειλά δειλά τα βήματά του στη μουσική και μέχρι στιγμής δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα.

Όταν τον ακούς να τραγουδάει, νομίζεις πως ξεκάθαρα ακούς τον πατέρα του και αυτό είναι πραγματικά μοναδικό. Την ημέρα της γυναίκας (8/3/2021) κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Η μία» με πρωταγωνίστρια του video clip του την Κάτια Ταραμπανκό, το οποίο σήμερα έχει πάνω από ενάμιση εκατομμύριο views.



Η ομοιότητα με τον πατέρα του

Ο Γιώργος εκτός από τα χαρακτηριστικά του μπαμπά του έχει πάρει και τη μοναδική φωνή του, σε σημείο που τον ακούς και δεν είσαι σίγουρη για το ποιος τραγουδάει.

Κι επειδή ήδη εδώ στα headquarters του Teen Queen.gr έχει γίνει το crush μας, στη gallery που ακολουθεί θα δεις 10 φωτογραφίες του, στις οποίες σίγουρα θα τον λατρέψεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved