Έχεις ακούσει την κόρη του Γιάννη Πλούταρχου να τραγουδάει; Θα μαγευτείς

Το χάρισμα φαίνεται να είναι οικογενειακό

Στις 25 Ιουνίου 2021 απολαμβάναμε τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργο Κακοσαίο, να ανεβαίνει στη σκηνή των Mad Video Music Awards και να παραλαμβάνει το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη. Και πώς να μην του το δώσεις όταν τον ακούς να τραγουδάει και νομίζεις πως ακούς τον ίδιο τον Γιάννη Πλούταρχο;

Ο Γιώργος Κακοσαίος δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειας που έχει κληρονομήσει την υπέροχη φωνή του διάσημου τραγουδιστή. Η μεγάλη κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου έχει επίσης υπέροχη φωνή και πρέπει να την ακούσεις να τραγουδάει οπωσδήποτε.

Γιώργος Κακοσαίος: Ο πρωτοεμφανιζόμενος των MAD VMA μέσα από 10 photos που θα λατρέψεις

Η συνεργασία με τον μπαμπά της

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει αποκτήσει πέντε παιδιά με τη σύζυγό του Μαρία, και μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει τα τέσσερα από αυτά να τραγουδάνε κι έχουμε πάθει πλάκα.

Η Κατερίνα είναι η πρωτότοκη κόρη του τραγουδιστή και φαίνεται πως δειλά δειλά κι εκείνη ακολουθεί τα βήματά του. Ο αδερφός της Γιώργος, που ήδη έχει ξεκινήσει γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, και σίγουρα το ίδιο θα συμβεί και με εκείνη.

Το ταλέντο είναι έμφυτο στην οικογένεια αυτή και μόνο θαυμασμό μπορεί να νιώσει κάποιος γι’ αυτά τα παιδιά.

Η Κατερίνα έχει εκπληκτική φωνή και πρέπει να την ακούσεις

Κατά διαστήματα η Κατερίνα ανεβάζει στο Instagram account της βίντεο στα οποία τραγουδάει, είτε με τα αδέρφια της, είτε μόνη της.

Η φωνή της είναι μαγική, και όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται θα νομίζεις και πάλι πως ακούς τον Γιάννη Πλούταρχο. Πρόσφατα είδαμε στο account της ένα βίντεο με την αδερφή της Ελεονώρα, όμως το highlight και αυτό που σίγουρα θα σε μαγέψει είναι το ντουέτο έκπληξη που ετοίμασε με τον μπαμπά της και κυκλοφόρησε μόλις εχθές (30/6/21).

https://www.instagram.com/tv/CNuPO0FASSX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάτησε το play στο video που ακολουθεί και θα καταλάβεις.



Στη gallery παρακάτω θα δεις και μερικές φωτογραφίες της Κατερίνας.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved