Γιατί όλοι κάνουν προτάσεις γάμου στην περιοδεία της Taylor Swift;

Μήπως η Taylor εμπνέει τα ερωτευμένα ζευγάρια να επισημοποιήσουν το «Love Story» τους;

Το «Eras Tour» της Taylor Swift έγινε απροσδόκητα, ένα από τα πιο hot settings για ρομαντικές προτάσεις γάμων, με δεκάδες θαυμαστές της νεαρής τραγουδίστριας, να λένε το μεγάλο «ναι», αποφασίζοντας να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση με τον άνθρωπό τους. Στο TikTok, πολλά ζευγάρια έχουν γίνει viral αφότου αρραβωνιάστηκαν στις συναυλίες της Swift, τις περισσότερες φορές ενώ ερμηνεύει το «Love Story», το δημοφιλές τραγούδι αγάπης των Swifties.

Σε πλάνα θαυμαστών από ένα show στην Florida, φαίνεται ένας άνδρας να πέφτει στο ένα γόνατο για να εκπλήξει τη σύντροφό του, ακριβώς τη στιγμή που η Swift τραγουδούσε. Εντελώς σοκαρισμένη, η σύντροφος του ξέσπασε σε κλάματα, με το ευτυχισμένο ζευγάρι να μοιράζεται μια στοργική αγκαλιά και τρυφερά φιλιά.

Τι γίνεται με τις προτάσεις γάμου στις συναυλίες της Taylor Swift;

Παρόμοια βίντεο έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου με Swifties από όλο τον κόσμο. Δεν είναι σαφές, πώς οι θαυμαστές μπόρεσαν να περάσουν κρυφά τα δαχτυλίδια πέρα από την ασφάλεια, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο, σύμφωνα με τα λαμπερά χαμόγελα και τα δακρυσμένα, αλλά γεμάτα ευτυχία μάτια, που αντικρίζουμε στις οθόνες μας.

Η Αναστασία, το viral φαινόμενο της μουσικής τα «έσπασε» στην πρώτη της συναυλία με τις ΜΕΛΙSSES

Όπως λέει το τραγούδι, «It's a love story. Baby, just say, Yes» και αναμένουμε ότι πολλοί περισσότεροι θαυμαστές της Swift θα γιορτάσουν τους αρραβώνες τους καθώς η περιοδεία συνεχίζεται μέχρι τον Αύγουστο, με περισσότερες διεθνείς ημερομηνίες να αναμένεται να προστεθούν σύντομα.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε σε όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια κάθε ευτυχία και μια ρόδινη, κοινή ζωή γεμάτη αγάπη! Τελικά, η Taylor ενώνει τις καρδιές και τις ζωές των ανθρώπων, όχι μόνο μέσα από τους στίχους των τραγουδιών της, αλλά και κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, η οποία σίγουρα θα στιγματίσει τους περισσότερους fans και θα τους μείνει αξέχαστη.

Πηγή κεντρικής: taylorswift

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved