Ο Romeo Beckham είναι... daddy's boy! «Χτύπησε» ίδιο tattoo με τον μπαμπά του

Ο 19χρονος αγαπά τα τατουάζ και αποφάσισε να κάνει ένα matching tattoo με τον μπαμπά του, David Beckham.

Ο Romeo Beckham είναι ο 19χρονος γιος του ποδοσφαιριστή David Beckham και της Victoria Beckham. Ο νεαρός ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και φέτος αγωνίζεται ως επιθετικός για το USL League One club Fort Lauderdale CF. Όλα δείχνουν ότι ο Romeo θα διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο άθλημα, αποτελώντας τη συνέχεια του μπαμπά του.

Το matching tattoo του Romeo με τον μπαμπά του

https://www.instagram.com/p/CW_5722DaMV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπαμπάς και γιος απέκτησαν matching tattoos με λίγα χρόνια διαφορά. Τι εννοούμε; Θα σου εξηγήσω αμέσως! Ο Romeo Beckham μοιράστηκε πρόσφατα μερικές φωτογραφίες από τα νέα του τατουάζ, τα οποία είναι εμφανώς εμπνευσμένα από τον μπαμπά του. Τα tattoos επιμελήθηκε ο διάσημος καλλιτέχνης Dr. Woo., τον οποίο εμπιστεύονται αρκετοί celebs για τα τατουάζ τους (Justin Bieber, Katy Perry, Nicola Peltz κ.ά).

https://www.instagram.com/p/CYag4aFIylX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το νέο απόκτημα του νεαρού Beckham είναι ένας γοτθικός φτερωτός σταυρός στο πίσω μέρος του λαιμού του, τον οποίο έχει και ο πατέρας του στο ίδιο σημείο ακριβώς πάνω από το tattoo με το όνομα «Romeo». Συμπτωματικά, ο Justin Bieber έχει επίσης τατουάζ φτερά στον λαιμό του και σχολίασε το post του Beckham γράφοντας «Love it».

Ο Romeo Beckham «χτύπησε» επίσης ένα περιστέρι στο χέρι του πάνω από τις λέξεις «lead with love» το οποίο έχει και ο μπαμπάς του στο ίδιο ακριβώς σημείο.

Πηγή κεντρικής: @romeobeckham

brooklynbeckham neotatouaz

Κι όμως! O Brooklyn Beckham έκανε τατουάζ το κορίτσι του!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Brooklyn Beckham έκανε την αγάπη του για τη μαγειρική... επάγγελμα - Νέα εκπομπή, νέες συνταγές!

Nicola Peltz: Ο Brooklyn Beckham της έκανε δώρο το πιο τρελό μενταγιόν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved