Miley Cyrus: Χώρισε από τον Cody και αφιερώνει τραγούδια στον Liam;

Αυτό το κορίτσι θα μας τρελάνει! Το «Midnight Sky» είναι γεμάτο υπονοούμενα για τον Liam.

Η Miley Cyrus, χώρισε, κορίτσια, και αυτό είναι κάτι που δε περιμέναμε, τουλάχιστον όχι τόσο σύντομα. Παρά τις υπέροχες στιγμές τους, Cody και Miley πήραν χωριστούς δρόμους και τώρα, τα ερωτήματα μας είναι πολλά. Τι κι αν έχει περάσει τόσος καιρός μετά από τον Liam, τι κι αν ήταν σε σχέση με τον Cody, πολλοί πιστεύουν ότι η Miley είναι τσιμπημένη -ακόμα- με τον πρώην σύζυγό της και το νέο της τραγούδι έχει τις απαντήσεις που θέλεις για όλα τα παραπάνω.

Το «Midnight Sky» κυκλοφόρησε και έχει κάνει θραύση, αυτό είναι κάτι που περιμέναμε όλοι άλλωστε. Αυτό όμως που δεν περνούσε για κανένα λόγο από το μυαλό μας ήταν αν έχει τόσες αναφορές στο πρόσωπο του Liam. Ναι, ναι, καλά διάβασες.

Το τραγούδι είναι γεμάτο υπονοούμενα, πώς αλλιώς να εξηγήσουμε τους στίχους «Πέρασαν πολλά χρόνια που είχα δεμένα τα χέρια μου στα σχοινιά σου». Χμ, ας πούμε ότι ήταν μια σύμπτωση, αλλά ο στίχος «Δε χρειάζομαι την αγάπη σου» τι σου λέει;

Πάντως, σαν να μη ξέρει τι θέλει η αγαπημένη μας Miley ή σαν να ήξερε από πάντα, απλά δεν το παραδεχόταν. Ωστόσο, το νέο της τραγούδι είναι σαν μια αντανάκλαση της σχέσης της με τον Liam. Αν θυμηθείς λίγο την ιστορία τους, για περίπου μια δεκαετία, χώριζαν, τα έβρισκαν ξανά και τούμπαλιν. Τώρα πάντως, δείχνει να νιώθει ελεύθερη και αυτό είναι καλό για εκείνη.

«Γεννήθηκα για να τρέχω, Δεν ανήκω σε κανέναν
Δεν χρειάζομαι την αγάπη σου.»
«Δεν είναι τόσο κακό, αν θέλω να κάνω μερικά λάθη
Θα πρέπει να ξέρεις τώρα ότι ποτέ δε μένω σε ένα μέρος.»

Το πιάσαμε το υπονοούμενο Miley! Αποφάσισε όμως, μη μας τυραννάς και εμάς.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved