Miley Cyrus και Cody Simpson χώρισαν και ζητάμε εξηγήσεις

Τελικά δεν άντεξε ούτε αυτή η σχέση.

Αφού χώρισαν και αυτοί, δεν έχουμε παρά να μην πιστεύουμε πια σε έρωτες, αγάπες και... λουλούδια. Με δάκρυα στα μάτια πρέπει να σου ανακοινώσουμε τα δυσάρεστα -ξέρουμε δε θα σου αρέσουν- και πρέπει να φανείς ψύχραιμη! Το Νο1 ζευγάρι της εποχής, το ζευγάρι που τράβηξε κάθε ενδιαφέρον στα social media, χώρισε και, ναι, μιλάμε για την Miley Cyrus και τον Cody Simpson.

Τι κακό κι αυτό. Ενώ φαίνονταν τόσο ερωτευμένοι, τόσο ευτυχισμένοι μαζί, χώρισαν, έτσι στα ξαφνικά και μας άφησαν με τις αναμνήσεις. Εμείς παιδιά πάντως είχαμε πιστέψει σε εσάς! Βρε λες η Miley να είναι ακόμη τσιμπημένη με τον Liam;

Πάντως, όλα δείχνουν ότι είχαν εξαιρετικές σχέσεις και ακόμη και μια εμπιστευτική πηγή ισχυρίστηκε στο E!News ότι περνούσαν υπέροχα μαζί. Μη ξεχνάς τα videos στο Τik-Tok με τους δυο τους να χορεύουν κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Χωρίς τα παραπάνω όμως να σημαίνουν κάτι, Miley και Cody, χώρισαν μετά από σχεδόν ένα χρόνο σχέσης. Πάντως, ακριβώς ένα χρόνο μετά το τέλος της σχέσης της από τον Liam, η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Όπως και να 'χει, η Miley έκανε αυτήν την ανακοίνωση μέσα από ένα Instagram Live και, όπως αναφέρεται και στο E!News, ψύχραιμα εξήγησε στους θαυμαστές ότι σε αυτή την ηλικία και οι δύο αντίστοιχα πρέπει να βρουν τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους. Περίεργα μας τα λέει, οπότε κρατάμε απλά ότι χώρισαν λόγω...ασυμφωνίας χαρακτήρων; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κρατήσουν καλές και φιλικές σχέσεις, μιας και η ίδια ανέφερε ότι γνωρίζονται ήδη σαν φίλοι τουλάχιστον 10 χρόνια και δε θα πρέπει να μας φανεί παράξενο αν τους δούμε να κάνουν παρέα μετά τον χωρισμό τους.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved