Αυτή είναι η έκπληξη από την Miley Cyrus που δεν περιμέναμε με τίποτα

Μας αιφνιδίασε και δεν έχουμε λόγια!

Τα καλά νέα ταξιδεύουν γρήγορα και πώς θα μπορούσαμε να κρύψουμε ένα τόσο ευχάριστο γεγονός; Η Miley Cyrus έκανε την ανακοίνωση που περίμενες να κάνει καιρό τώρα και η χαρά μας δεν περιγράφεται! Έχοντας μείνει για καιρό εκτός της μουσικής βιομηχανίας, έκανε τη μεγαλύτερη ανακοίνωση και τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα.

Φαίνεται ότι η Miley έχει καιρό τώρα στο μυαλό της την πανηγυρική επιστροφή της στο τραγούδι και η ανακοίνωση αυτού ήρθε από τα social media. Συγκεκριμένα με ένα throwback video προβλημάτισε τους πιστούς θαυμαστές της και τους γέμισε με ερωτήματα. Από ό,τι φαίνεται ο γρίφος δεν ήταν και τόσο δύσκολος αφού είναι ξεκάθαρο πια ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι.

https://www.instagram.com/p/CDe8dOnJAvS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το νέο της κομμάτι όπως όλα δείχνουν θα έχει τίτλο «Midnight Sky» και οι θαυμαστές ανυπομονούν να το ακούσουν. Ενθουσιασμένοι όλοι σχολίασαν στις αναρτήσεις της Miley και εκείνη δημοσίευσε ένα teaser στα insta stories της, μάλλον για να τους τρελάνει ακόμη περισσότερο.

Αν κρίνουμε από τις... κλεφτές ματιές που ρίξαμε στο νέο της τραγούδι πάντως, πρόκειται να είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καλλιτέχνιδας και ναι, δε βλέπουμε την ώρα να το ακούσουμε ολόκληρο στις 14 Αυγούστου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved